A Redmi Note 8 Pro az első okostelefon 64 MP-es kamerával

A Redmi Note 8 és Redmi Note 8 Pro modellek hivatalosan is bemutatkoztak, a nagyon sikeres Redmi Note 7 széria utódjaiként. Míg az első modell egy kellemes és megfizethető készülék lett, úgy a Note 8 Pro az első okostelefon, mely 64 MP-es kamerát kapott.

Redmi Note 8

A készülék Snapdragon 665 chipsetet kapot, mely 11nm-es gyártástechnológiával készül. A SoC nyolc Kyro 260 magot tartalmaz. A hátlapon három kamera modul található, melyek közül a fő modul 48 MP-es, a Samsung legújabb ISOCELL GM2 szenzorával. Az előlapi kamera 13 MP-es.

A 6.3 inches LCD kijelző Full HD+ felbontást kapott. A készülék árazásából kideríthető, hogy nem OLED panelről van szó, így az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra került. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-s. A készülék fekete, fehér és kék változatokban lesz elérhető, 140 dolláros kezdő árcédulával.

A Redmi Note 8 Pro az első okostelefon 64 MP-es kamerával

Redmi Note 8 Pro

A Redmi Note 8 Pro lett az első okostelefon a piacon, mely 64 MP-es kamerát kapott. A készülék a Samsung ISOCELL Bright GW1 szenzorást használja. A 6.53 inches LCD panel Full HD+ felbontást kapott. A két készülék könnyen megkülönböztethető, hiszen a Pro modell hátlapján négy kamera modul is van, a fő modul ezek közül 64 MP-es, az előlapi pedig 20 MP-es.

A Note 8 Pro a Mediatek Helio G90T chipsetjét kapta meg, az okostelefonok között elsőként. A 6 vagy 8 GB memória mellé 64 vagy 128 GB-os belső tárhely jár. Az akumulátor kapacitása 4500 mAh-s. A készülék szeptembertől érhető el fekete, zöld és fehér változatokban. Kezdő árcédula: 195 dollár.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?