A Rockstar Games hivatalosan elismerte a GTA 6 feltörését; a játék ütemterv szerint jelenik meg

0
717

Elismerte a GTA 6 gameplay szivárgást a Rockstar Games. Megerősítették a felvétel legitimitását, és úgy reagáltak, ahogy a Rockstartól az elvárható: akkor mutatják be a játékot „amikor készen lesz”.

Az egész világ tanúja lehetett a történelem egyik legnagyobb játékipari szivárgásának. Ez bizony nem egy olyan szivárgás volt, amiket itt le szoktunk közölni, hanem egy kőkemény következményekkel járó – a szó szószoros értelmében vett – szivárgás, aminek tényleg nem szabadott volna kikerülnie, még akár évekig, vagy soha.

A Rockstar Game hivatalos oldalának tweetje szerint a vállalat hálózati feltörést szenvedett, és “bizalmas információkat” loptak el a rendszereikről, beleértve a GTA 6 fejlesztői videóit. A pletykák szerint a GTA 6-ból és a GTA V-ből is elloptak néhány kódot. Valaki állítólag az utóbbit (amely a teljes forráskódot tartalmazza) 100 000 USD értékű Bitcoinért vásárolta meg, ezen információk azonban megerősítetlenek.

Kérdés, pontosan mi szivárgott ki, ugyanis ha valóban kikerült a forráskód, akkor komoly bajban van a Rockstar. Most van itt az ideje, hogy együtt érezzünk a fejlesztővel és elítéljük az ilyen cselekedeteket.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét