A Samsung Galaxy Watch 4 Classic lehet a Galaxy Watch 3 utódja

0
272

Pletykákat már korábban is hallottunk arról, hogy a Samsung a Galaxy Watch Active és a Galaxy Watch ötvözését tervezi azzal, hogy a Galaxy Watch mind a Galaxy Watch Active 2, mind a Galaxy Watch 3 helyébe lép. Most a Galaxy Watch 4 Classic név több tanúsítási listán is felbukkant.

Érdekes üzletpolitika lenne a Samsung részéről, azonban nem elképzelhetetlen, különösen nem a mostani információk alapján az, hogy a Galaxy Watch 4 két előd helyébe is lép. Ezek az elődmodellek a Galaxy Watch 3 és a Galaxy Watch Active 2. A thaiföldi NBTC több tanúsítványa is megerősítette ezt – fedezte fel az XDA Developers.

A mai nappal bezárólag a Samsung eddig három Watch 4 sorozatba tartozó modellszámot regisztrált: SM-R875F, SM-R885F és SM-R895F. Más forrásokból is láttunk már ilyen modellszámokat, ami előre jelzi azt, hogy a termékhármast globálisan fogják értékesíteni.

Nem csak modellszámokat tudtunk meg a tanúsítványokból, ugyanis a Galaxy Watch 4 Classic név is szerepelt a dokumentumokban. Képek, formaterv, illetve hasonlók még nem szivárogtak ki, azonban amint történik ilyen, tájékoztatjuk olvasóinkat!

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét