A Samsung követi az Apple és a Xiaomi példáját? Titánvázat kaphat a Galaxy S24 Ultra

0
372

Egy jelentés szerint a Samsung hamarosan követi az Apple-t és a Xiaomit, és titánvázzal adja ki következő zászlóshajóját. Fontos, hogy csak és kizárólag az Ultra modell kapja meg ezt a feature-t – melynek hála pár grammal könnyebb is lesz a telefon.

A TheElec azt állítja, hogy infót kapott a Galaxy S23 Ultra és a Galaxy S24 Ultra közötti kulcsfontosságú különbségről. Mint mindig, a webhely nem árult el semmi a forrásáról. Ehelyett a TheElec pusztán „forrásokra” hivatkozik, némileg korlátozva állításainak hitelességét.

Információik szerint a Samsung 15 millió darab titánvázat rendelt, mindegyik a Galaxy S24 Ultrába lenne beépítve. TheElec hozzáteszi, hogy a Samsung 2021-ben megkezdte a titán vázak prototípusának gyártását. Az alacsony hozam azonban megakadályozta a vállalatot a kerettípus kereskedelmi forgalomba hozatalában egészen a közelmúltig. Ezenkívül a webhely azt állítja, hogy minden titán váz előállítása 80-100 USD-ba kerül, ami négy-ötszöröse a Galaxy S23 Ultra alumínium megfelelőjéhez képest.

Az Apple volt az első gyártó, amelyik tömegesen értékesített titánvázas telefont.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét