A Samsung megerősítette: 2021-ben jönnek a kigördíthető és csúsztatható kijelzők

0
318

Nemrég összegezte gazdasági évét a Samsung, ahol kiderült, hogy éves szinten 800%-os növekedést tudhat magának a cég, ez 8,9 milliárd dolláros bevételt jelent. Bejelentette továbbá, hogy új paneltípusokkal törne be a piacra, ilyen például a gördülő kijelző is.

A Samsung legutóbbi konferenciáján beszámoltak fent említett 8,9 milliárdos bevételről, valamint arról, hogy az új képernyőpanelekre még nagyobb hangsúlyt fognak fektetni. Az ügyvezető kihangsúlyozta, hogy ezen a téren igyekeznek versenytársaik előtt járni, törekedve az új, speciális jellegű kijelzők mihamarabbi piacra dobására. Több új eszköz is érkezik a jövőben, amiknek az alapjai ezen gördíthető, csúsztatható képernyők lesznek.

Olyan híresztelések is napvilágot láttak, miszerint a közeljövőben a Galaxy Note sorozathoz hasonló termékeket teljesen kiszorítanák az új gördülő változatok. Továbbá a Samsung kijelzővel foglalkozó divíziója kijelentette, hogy az OLED mezőny élén kíván maradni, így például a VRR és az alacsony energiafogyasztás előtérbe kerül, valamint több olyan fejlesztés is folyamatban van, ami autók, laptopok, táblagépek kijelzőit adnák a jövőben.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét