A Sony után a Microsoft is visszatéríti a Cyberpunk 2077 árát

0
487

A Microsoft kijelentette, hogy a konzolokon lévő digitális Cyberpunk 2077 példányok teljesítményével elégedetlen ügyfeleknek visszatéríti a játék árát. Eközben a befektetők egy csoportos keresetet indítottak a játék készítője, a CD Projekt Red ellen, amiért hamisan mutatták be a játék sikerét az érintett platformokon. Az ebből adódó rendkívüli nyilvános elégedetlenség arra késztette a kiadót, hogy beleegyezzen és visszatérítse az ezen eszközökkel rendelkező felhasználók pénzét.

A Microsoft nem törölte a játékot a store-ból, mint ahogyan a Sony tette. Azonban kiadó ígéretet tett arra, hogy minden más platformon maga vállalja a visszatérítést. Legutóbb a New York Times arról számolt be, hogy a CD Projekt Red befektetői most jogi lépéseket fontolgatnak a kiadás után keletkezett veszteségek miatt.

Adam Kiciński, a kiadó vezérigazgatója biztosította a felhasználókat még a piacra dobása előtt, hogy PS4-en és Xbox One-on a Cyberpunk 2077 “meglepően jó” lesz. Sajnos azt elfelejtette megemlíteni, hogy ez a kifejezés nála mást jelent. Ezért a részvényesek úgy érezhetik, hogy indokuk van a per benyújtására ezen esetleges félrevezetések miatt.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét