A Spotify újításától tuti lenyugszol!

0
43

A zenestreaming piac vezető szereplője, a svéd Spotify még a múlt hónapban jelentette be, hogy sok-sok év után, még ha csak fizetős formában is, de végre veszteségmentes tömörítéssel is élvezhetővé teszi a katalógusát. Ezúttal egy promóciós partnerség jött létre, amelyet a Calm meditációs alkalmazás fejlesztőjével kötöttek.

Ennek keretében a Spotify felhasználói most ingyen kóstolhatnak bele a Calm népszerű relaxációs tartalmaiba. A San Francisco-i cég összesen 11 műsort tett hozzáférhetővé a zenestreaming-platformon, köztük például kifejezetten kezdőknek szóló, stresszoldást célzó vagy alvást segítő összeállításokkal.

A Calm közleménye alapján a Spotify-ra elhozott tartalmakat úgy tervezték, hogy támogassák a mentális jólétet, segítsenek az embereknek jobban aludni, csökkenteni a stresszt és a szorongást, valamint tudatos szokásokat kialakítani. A relaxációs műsorok alapvetően ingyenesek, de mindegyiknek van olyan része, amelyért már fizetni kell, vagy feliratkozni a Calm ingyenes próbaidőszakára. A cég egyébként még 2012-ben indította útjára a meditációs alkalmazását, amely tavaly őszi adatok szerint már több mint 4 millió előfizetővel bír, így akit érdekel a téma, annak mindenképp érdemes élnie a Spotify és a Calm közös promóciójával.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét