A Team Group már saját DDR5 memóriáin dolgozik

0
135

A Team Group a számítógép memóriák globális vezetőjeként jellemzi magát. Ők gyártják a T-Force és a T-Create DDR4 memóriacsaládot is, valamint termékeik között szerepelnek SSD-k , USB meghajtók és flash memóriák is. A Tajvani cég most közel állhat ahhoz, hogy a következő generációs asztali-és laptop memóriáit piacra dobja.

Nemrég bejelentették, hogy a cég sikeresen gyártott DDR5 memóriamodulokat, bár egyelőre még nem készül sorozatgyártásban. A Team Group azonban több gyártónak elküldte őket tesztelésre. Ezen vállalatok, köztük az MSI, az Asus, a Gigabyte és az ASRock munkatársai már a Team Group munkatársaival dolgoznak, hogy lássák, hogyan működnek együtt az új hardvereik.

Ami magát az új DDR5 RAM-ot illeti, a Team Group jelenlegi álláspontja szerint 16 GB-os modulonként, 4800 MHz-es sebességre lesznek képesek. Az SK Hynix új termékéhez hasonlóan üzemi fogyasztása 1,1V lesz. A Team Group azt állítja, hogy az új memóriák specifikációi mellett már feleslegessé válhat a túlhúzás. Egyelőre viszont több információt nem közölt a cég.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét