A teljes telefon egy kijelző? Igen a hátlap is! – Samsung hírek

0
619

Az a hír járja, hogy a Samsung Z széria új tagja a Xiaomi Mi Mix Alpha-hoz hasonlóan teljes valójában egy kijelző lesz. Azonban itt a kamerákat egy eltolható megoldással helyezték el az eszközön, valamint kijelzőbe építve is elrejtettek pár lencsét. Hasonlóan tették ezt az ujjlenyomat olvasóval, amely szintén a képernyőbe van rejtve. Továbbá vezeték nélküli töltéssel, és fizikai gombok nélkül érkezne az új telefon.

Forrás: LetsGoDigital

A LetsGoDigital jelentése szerint a Samsung még ez év júliusában nyújtott be egy 70 oldalas szabadalmi dokumentumot, amely megoldás által a telefon teljes mell(-és hát)szélessségben egyetlen kijelző. Hátlapi kameráját egy csúsztatható megoldással rejtették el. Október 29-én már jóvá is hagyták a szabadalmat.

Forrás: LetsGoDigital

Több érdekes kérdést is felvet maga telefon dizájnja, avagy a szabadalom maga. Ilyen például az átlátszó tok használata, ugyanis a szabadalom előírja, hogy a tok kizárólag akrilból vagy átlátszó polimer anyagokból készülhet. A be-és kikapcsoló gomb a képernyőbe integrált nyomásérzékelővel működik.

Hirdetés

Másik ilyen érdekesség a telefon beépített elektronikus SIM-je, tekintve, hogy nincs hely a telefonon SIM kártyát behelyezni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét