A ThinkBook 13x G4 az egyik legjobb ultrabook lehetne, ha…

0
21

Az új ThinkBook 13x G4 egy kiváló minőségű és kompakt 13 hüvelykes notebook Intel Core Ultra processzorral és nagy felbontású, 2,8K IPS-panellel, 120 Hz-en. A készülék szinte minden tekintetben lenyűgöző, de a billentyűzet hagy maga után kívánnivalót.

A Lenovo ThinkBook -jai általában azoknak az üzleti ügyfeleknek szólnak, akik jó ár-teljesítmény aránnyal rendelkező laptopokat keresnek. Pont ezért jellemző a kategóriában a fém fedelű műanyag tok. Ezt az új ThinkBook 13x G4 felülírja és alumínium a teljes teste. Ennek megfelelően nagyon minőségi benyomást kelt.

A képernyő egy nagy felbontású és matt 3:2 IPS panel 120 Hz-el, ami minden szempontból lenyűgöző. Nagyon fényes, több mint 500 cd/m², a színek élénkek, a színpontosság nagyon jó, és a válaszidővel is patent. A több mint 10 órás akksiidőtartamot is érdemes kiemelni.

Habár mi nem teszteltük, a világsajtóban több anyag is fellelhető a gépezetről és a billentyűzetet gyakran éri kritika. Ezért is érdemes kipróbálni a notebookot, amit kinéztél magadnak! Hol próbálhatod ki? Hát a Notebookstore megújult üzletében, Budapest 13. kerületében, az Országbíró utca 65. szám alatt!

techkalauz.hu – az online techmagazin