A vivo bemutatta a 120W-os Super FlashCharge technológiáját

0
190

Az okostelefon töltésével kapcsolatban nagy harc folyik az utóbbi években a piacon. A gyártók sorra jönnek ki jobbnál jobb megoldásokkal. Az előző évben láthattuk a OnePlus-t elérni a 30W-ot, majd a Huawei bevezette a 40W-os gyorstöltést a zászlóshajó modelljeinél. Ezután az Oppo kihozta a Find X-et, mely brutális sebességű 50W-os SuperVOOC Flash Charge technológiával érkezett.

A vivo most pedig bejelentette, hogy bőven le fognak körözni mindenkit az új 120W-os Super FlashCharge technológiájukkal. Igen, jól olvassuk. A hivatalos információk szerint egy 4000 mAh-s akkumulátort (mely már elég jónak számít) 50%-ra 5 perc alatt tölt fel. A teljes töltöttséghez pedig mindössze 13 perc kell majd, ami már-már nevetségesen gyorsnak számít, ha belegondolunk.

A vivo bemutatta a 120W-os Super FlashCharge technológiáját

A vállalat a Shanghai-ban rendezendő 2019-es MWC-re készül, ami jövő héttől indul. A vivo többek között egy 5G-s okostelefont is demozni fog, ha minden igaz. A 120W-os gyorstöltés pedig ígéretesnek tűnik, de valószínűleg azért el kell majd telnie egy kis időnek, míg ezt ténylegesen a piacon is láthatjuk. Az ilyen teljesítményű töltés rengeteg hőt generál, amit a jelenlegi készülékek nem feltétlenül tudnak elvezetni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét