A Xiaomi hivatalos is megerősítette, hogy nem lesz Mi Mix 4 modell

0
24

A Xiaomi múlt heti eseményén mindenki arra számított, hogy a vállalat a Mi Mix 4 modellt fogja bejelenteni 5G-s képességekkel, a Mi 9 Pro 5G mellett. Viszont Lei Jun mindenki meglepetésére egy koncepció készüléket mutatott be dupla kijelzővel, Mi Mix Alpha néven.

Sokan ezután is ragaszkodtak ahhoz, hogy a Mi Mix 4-et be fogják mutatni. Rengeteg kamu kép és egyéb terjeng a neten, sokat pedig a Xiaomi vezetőit kezdték el bombázni kérdésekkel a közelgő készülékről. A Xiaomi egyik promóciós menedzsere most pedig megerősítette, hogy egyelőre csak a Mi Mix Alpha-t várják és nem várható újabb készülék.

A Xiaomi hivatalos is megerősítette, hogy nem lesz Mi Mix 4 modell

A Xiaomi mindig a Mix családot használta arra, hogy a legújabb technológiáját reklámozza. Az első Mi Mix lényegében káva nélküli kijelzőt kapott, a Mi Mix 3 pedig egy csúsztatható külsőt. A Mi Mix Alpha szintén elég egyedi a 108 MP-es kamerájával és kétoldali kijelzőjével.

A remek specifikáció mellett azonban mégsem lehetnek elégedettek a rajongók, hiszen a 2800 dollárt nagyon kevesen fogják tudni kifizetni a készülékért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét