A Xiaomi hivatalosan is bemutatta a MIUI 12-t

0
9

A Mi 10 Youth mellett a Xiaomi bemutatta legújabb Android-os felhasználói felületét, a MIUI 12-t. Az új MIUI verzió továbbra is Android 10-re épül, viszont sokat fejlődött.

A kinézetet illetően lényegében az egész MIUI egységes “lapos” kinézetet kapott. Az új animációk sokkal simábbak, a Dark Mode 2.0 pedig jobb olvashatóságot biztosít. Ezen kívül még új élő háttérképeket is kapnak a felhasználók.

A Xiaomi hivatalosan is bemutatta a MIUI 12 felhasználói felületet

A MIUI 12 egy fontos újdonsága, hogy jobban tudjuk menedzselni az alkalmazások adatvédelmi részét és kiszűrni azokat, melyek visszaélnek a személyes adatainkkal. Az AI Calling funkció a hallássérülteket szolgálja. Képes lefordítani a bejövő hívások szövegét és ennek alapján ajánlatokat tenni a felhasználó számára a lehetséges válaszokat felsorolva. A Mi Health is hivatalos, ami többek között fejlett alváselemzővel is rendelkezik, egyéb segédeszközök használata nélkül.

A MIUI 12 zárt béta tesztelése már javában zajlik. A hivatalos megjelenés június körülre várható. Érdemes megemlítei, hogy ez a dátum a kínai verzióra vonatkozik. A nemzetközi verziók ütemezése a már jól megszokott módon eltérően fog történni.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét