A Xiaomi Mi Watch legújabb szoftverfrissítésével új funkciók érkeznek

0
240

A Xiaomi e havi szoftverfrissítése számos funkcióval bővítette a Mi Watch-ot. Az egyik csúcspont az Amazon Alexa támogatása, valamint a fényképezőgép exponáló gombjának beépítése, illetve a V1.2.52 frissítés már globálisan, OTA letöltésként települ fel majd az eszközökre.

Megfizethető árért, már elég meggyőző hardvert kínált a Xiaomi, de a gyártó továbbra is új funkciókkal lep meg minket. Mint már említettem, a legújabb frissítés támogatja az Amazon Alexa-t, illetve a fényképezőgép vezérlését, valamint két új számlapkinézetet kínál. Viszont rossz hír, hogy egyes régiókban nem lesz elérhető az Amazon Alexa funkció.

Azt állítja a gyártó, hogy optimalizálta a Mi Watch-ot, hogy „gyorsabban ébredjen fel”, és hozzáadta az automatikus szünet beállítás lehetőségét, amely edzés közben rendkívül hasznos lehet számunkra. A V1.2.52 számos hibával is foglalkozik, valamint ez a verzió fogja elérhetővé tenni az OTA alapú automatikus frissítést. Felhívták a felhasználók figyelmét, hogy a frissítés közben nem tudják majd használni az okosórát, ezt érdemes észben tartani, mielőtt még azt hinnénk, hogy valami elromlott a készülékben.

Hirdetés

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét