A10 chipsetet és nagyobb tárhelyet kaptak az új Apple iPod Touch modellek

Hosszú idő után újra frissültek az Apple iPod Touch modellek. A legfőbb újdonságok közé tartozik az új processzor és a nagyobb tárhely. A többi komponens nagyjából változatlan maradt.

Az új iPod Touch-ot már A10 Fusion chipsettel tudjuk megvásárolni, ami az iPhone 7-ből is ismerős lehet. Ez ugyan nem a legújabb chipset, de ennek ellenére egy szép növekedés a korábbi A8 chiphez képest. Ennek segítségével új funkciókhoz férhetünk hozzá, mint például a csoportos FaceTime hívások, amivel egyszerre akár 32 emberrel tudunk csevegni. Valamint az AR-es képességeket is ki tudjuk használni, mely az Apple ARKit framework-jére épít.

A10 chipsetet és nagyobb tárhelyet kapott az új Apple iPod Touch modell

Ezen kívül most már 256GB-os belső tárhellyel is elérhető a Touch, a korábbi 32 és 128 GB-os modellek mellett. Ezen kívül más nem nagyon változat. A 4 inches, 1136 x 640 pixeles LCD kijelző és 8 MP-es kamera is ugyanaz. Face ID vagy Touch ID továbbra sincs, ahogy 3D Touch és haptic feedback sem. A kora miatt szerencsére jack csatlakozót azért még találunk rajta. Az iPod Touch kezdő árcédulája 199 dollár a 64 GB-os modellért.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?