Age of Empires 2 Definitive Edition – ősztől már 4k-ban is játszható

0
1212

Az Age of Empires 2 Definitive Edition az idén 20. évfordulóját ünneplő, méltán népszerű stratégiai játék legújabb ráncfelvarrása.

A legfontosabb újítás, hogy ősztől már 4K felbontásban és digitálisan felújított hangzással eshetnek egymásnak a birodalmak. A régi motorosoknak is tartogatott egy apróságot a Microsoft, hiszen új kiegészítőt is kapunk majd The Last Khans címmel. Ez a kiegészítő 3 új kampánnyal és 4 új civilizációval fogja megtoldani az amúgy is tartalomdús játékot.

E3 bemutató

Az Age of Empires 2 Definitive Edition közel 200 óra játékidőt ígér.

Ebben a picit több, mint nyolc napban az emberi történelem 1000 évét sikerült összezsúfolni, vagyis a stratégiai játékosok szerelmesei egy percre se fognak unatkozni.

Age of Empires 2 Definitive Edition The Last Khans
The Last Khans – első kép

Akik nem tudják kivárni az őszi megjelenést, azokat a Microsoft meghívta a béta-tesztelők sorába, jelentkezni ezen a linken keresztül tudtok. A béta-tesztelők lehetőséget kapnak a játékban meg nem jelenő / fizetős küldetések kipróbálására sőt, saját küldetéseket is készíthetnek. Akik viszont türelmesebbek, de mégis biztosra szeretnének menni, azok már előrendelhetik a Steam-en.

Támogatott platformok: Windows 10, Steam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét