Alakítgatja, szépítgeti a Microsoft a Windows 11 megjelenését

0
569

Még egy teljes év sem telt el azóta, hogy szélesebb körben, hivatalosan is elérhető lett a Windows 11. A Microsoft máris egy csomó kisebb-nagyobb változást eszközölt a friss operációs rendszeren.

Habár nem mindig megy tökéletesen a rendszer csiszolgatása, azért összességében nem végeznek rossz munkát. Látszólag egyre több ember hagyja maga mögött a Windows 10-et vagy valamelyik régebbi alternatívát. Persze van még hova fejlődnie a Windows 11-nek, így sok patchre számíthatunk a jövőben is.

Az Insider tagok számára már elérhető a Dev Channel-en az operációs rendszer 25115-ös verziójának előnézete, amiben kipróbálható egy nagyobb újdonság. A Microsoft ugyanis átdolgozta a kikapcsolást és a gombokat tartalmazó menüt, ami így modernebb megjelenéssel, például lekerekített sarkokkal látható most már. Az Alt+F4 kombinációval előhozható ablakban egy lenyíló menüből választhatjuk ki, hogy kikapcsolni vagy hibernálni szeretnénk PC-nket. Emellett a Recovery Mode is kapott még új ikonokat, azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen újdonságok esetében előfordulhat az, hogy a végleges verzióba ezek nem fognak bekerülni.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét