Alkalmazás adatok szinkronizálása Androidon

0
336

Már csak pár óra a 2013-as Google I/O kezdetéig, de az éjszaka folyamán egy kisebb és egy régóta várt frissítés publikálást kezdték el, amelyek természetesen az Androidot érintik.

A múlt hónapban megérkezett a 4.X-es verziója a Play Store-nak, amelyen radikálisabb változtatásokat eszközöltek. Ez sokaknak nem nyerte el a tetszését, és a negatív visszhangok miatt dönthetett úgy Google, hogy kicsit módosítanak az eredeti koncepción. A 4.1.6-os verziójú “market” a napokban várhatóan mindenkihez megérkezik, de ha valaki türelmetlen az átlagnál, az a következő linken letöltheti az apk-tés manuálisan frissíthet: Play Store 4.1.6.

Nagyításhoz kattints!
Alkalmazás adatok szinkronizálása Androidon Alkalmazás adatok szinkronizálása Androidon Alkalmazás adatok szinkronizálása Androidon

Az apró módosítások főleg a dizájnt és az elrendezést érintették, de megváltozott a már telepített appok információs oldalán a gombok elhelyezkedése és külseje. Előbbivel volt talán a legtöbb gomb, mivel olyan közel volt egymáshoz a két indikátor (Frissítés, Eltávolítás), hogy nagyon figyelni kellett, hogy az ember a számára megfelelő opciót válassza ki.

Hirdetés

A másik, talán sokkal érdekesebb frissítést a Google fiókunk szinkronizálási beállítások közt láthatjuk. Egy új lehetőség, melyet már nagyon sokan vártunk egy ideje. Az “Alkalmzás adatok szinkronizálása” kis túlzással végre elhozta a backup-mentes életet Androidon, legalábbis ami a telepített alkalmazásokat érinti. Ha ezt aktiváljuk, akkor egy esetleges reset vagy telefoncsere után, a kívánt program telepítését követően a Google vissza tudja állítani annak beállításait és adatait, de ennek pontos működéséről az este folymán többet megtudunk majd.

Alkalmazás adatok szinkronizálása Androidon

Bazsa

Forrás: AndroidPolice

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét