Állítólag készül az Exynos 2100 meghajtású Vivo zászlóshajó

0
245

A Weibo felhasználó, Arsenal szivárogtatta ki, hogy állítólag a Vivo egy okostelefonon dolgozik, amelyet a Samsung Exynos 2100 SoC üzemeltet. Ez lesz a második Vivo márkájú okostelefon, amelybe Samsung chipset kerül, az első a Vivo X60 sorozat volt, ami megmutatta nekünk, milyen erő is lakozik az Exynos 1080-ban.

Azonban a Vivo rejtélyes okostelefonja, állítások szerint Snapdragon 888 lapkakészlettel is érkezhet. Ezzel szemben a kettő változatból csak az egyik kerül majd kereskedelmi forgalomba. Az új készülék állítólag a Samsung „nagyon ijesztő” hardverét fogja tartalmazni, amely nem csak a chipset maga. Találgatások szerint valószínűleg eddig még nem látott kijelzőre, vagy kameratechnikára következtethetünk. Túl korai még spekulálni, hogy vajon melyik változatra hivatkoznak ezzel az információ morzsával. A SoC alapján, valószínűleg egy új Vivo Nex okostelefon következhet a sorban, feltehetően a Vivo Nex 5.

Mivel a Vivo Nex mutatta be még 2018-ban a világ első pop-up szelfikameráját, így érdekes lesz, hogy mit tartogatnak számunkra a Vivo Nex 5 esetében.

Hirdetés

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét