AMD Radeon RX 6600M-et észleltek egy konfigurációban

0
140

Érkezhetnek a Zen 3 és RDNA 2 párossal ellátott laptopok 2021-ben. A leak nem csupán arról szól, hogy RX 6600M érkezik, hanem Ryzen 5000 CPU is, tehát elképzelhető, hogy idén már a teljesen új AMD-s konfigurációkat foghatjuk kézben.

A jól ismert APISAK adathalász osztott meg egy érdekes részletet, amely örömmel tölthet el minden AMD rajongót és kedvelőt. Egy olyan laptopról közölt információkat a leaker, ami Ryzen 5000 CPU-val van szerelve, ehhez pedig egy RX 6600M szolgáltatja a grafikus erőt. A VGA várhatóan a középkategóriába fog esni, TDP-je 50 és 100 W között lesz az előzetes információk alapján – nyilván modelltől is függ a TDP -.

Processzor téren is érdekes hírbe botlottunk, ugyanis ez nem a már bejelentett procik egyike, ez egy AMD Ryzen 5 Pro 5650U. Párszor már feltűnt az internet bugyraiban, egyszer például egy HP EliteBook 845 G8 laptop kapcsán, máskor egy Lenovo ThinkPad-ben.

Hirdetés

A kiszivárgott laptop tehát egy hibrid megoldás lehet, azaz egy U szériás üzleti processzor és egy gamer VGA párosát kapta.

techkalauz.hu – az online tech magazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét