AMD Raise The Game: Két ingyen játékot kaphatnak azok, akik Radeon RX 6000 szériás videókártyát vásárolnak

0
76

Az AMD új promóciós csomagot jelentett be, melynek neve „Raise the Game”. Számos kiskereskedőt bevett promóciójába az AMD. Ha ezen boltok egyikében vásárolunk Radeon RX 6000 szériás kártyát, akkor két játék ingyenesen üti meg a markunkat.

Az AMD új akciót indított azoknak, akik Radeon RX 6000 sorozatú grafikus kártyát szeretnének vásárolni. Az RDNA 2 architektúrán alapuló Radeon RX 6000 sorozatot hamarosan felváltja a 7000-res széria, azonban raktáron még van bőven 6000-res kártya, így szeretnének kicsit üríteni. Ezt szem előtt tartva az AMD úgy döntött, hogy ingyenesen kínálja a Dead Island 2-t és a The Callisto Protocolt, ha február 4-ig Radeon RX 6000 sorozatú kártyát vásárolsz.

Poén az egészben, hogy jelenleg még egyik játék sem jelent meg, így a gamerek tényleg igazi ínycsiklandó üzletet csinálhatnak. Ha előbb vásárolják meg a kártyát, minthogy megjelenne a játék, akkor a megjelenés pillanatában már tolhatják is a gamet.

Érdemes szem előtt tartani, hogy ez az akció csak új asztali Radeon RX 6000 grafikus kártyák vásárlására vonatkozik, használt modellekre vagy az AMD által laptopokhoz készített megfelelőkre nem. Ráadásul a Radeon RX 6400 és Radeon RX 6500 XT vásárlásakor csak a Dead Island 2 jár, a The Callisto Protocol nem. Ezen a két kártyán kívül azonban az összes többivel jár a 2 játék.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét