Android Auto: A legújabb felhasználói felület funkciói és Material You alapú kialakítás új nyilvános bétaverzióban jelent meg

0
522

Az Android Auto legújabb nyilvános bétaverziója az első, amely elhozza a Google által 2022. 01. 01-én ígért új frissítéseket. Igencsak hasznos módosításokat tartalmaz, olyanokat mint a Térkép sofőrhöz alakítása, a továbbfejlesztett Assistant integráció, valamint a különböző autófajtákra való még jobb optimalizáltságot. Továbbá az értesítések és az állapotsor vezérlése intuitívabb és kevésbé zavaró lett az új felületen.

A Google 2022. elején arra tett ígéretét, hogy még idén frissíti az Android Auto felületét. Először azt mondták, hogy nyáron fog megjelenni a frissítés, azonban végül csak most novemberben került ki a nyilvános béta.

Amint azt az óriásvállalata megjegyezte, az új verzió a műszerfali képernyők sokkal több verziójához lettek optimalizálva, mint eddig. A térkép például a vezető felé fog nézni, ezáltal elvileg sokkal jobban tájékozódhatunk majd róla.

Frissült az állapotsor is, ugyanazon sarokban vannak az értesítések és az állapotsor információi is. Végül, az Android Auto korszerűbb, a Material You által ihletett dizájnt és lekerekített sarkokat kapott az új frissítésben.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét