Android Play Store: dizájnváltás?

0
105

2008 év végén, az Android hajnalán indult, még Android Market néven a Google mobil operációs rendszerének piactere, ami azóta rohamos mértékben fejlődik. Ez kiterjed az applikációk mennyiségére, minőségére és magára az applikác design-jára is. Több kissebb-nagyobb változást láthattunk már az evolúciója során, talán itt a következő?

Eileen Rivera (Youtube) egy, a Google+ profilján tett bejegyzés keretében szivárogtatta ki az esetleges változások után kapott főképernyőt. Egy kevésbé zsúfolt, jobban áttekinthető kezdőképernyő, nagyobb ikonok, amik a főbb kategóriákat jelölik, ezek jellemezhetik a megújult Google Play-t. Egy másik érdekesség, hogy a játékok menüpont külön helyet kapott. Ezt eddig úgy értük el, hogy az alkalmazásokat választottuk ki, majd ott szűkítettük tovább azokat.

Android Play Store: dizájnváltás?    Android Play Store: dizájnváltás?

Hirdetés

Arról egyelőre nincs információ, hogy mikor érkezhet a frissítés, vagy hogy esetlegesen ez egy új Android verzióval érkezne (Key Lime Pie). A bejegyzés alatt gyorsan le is támadták a Google-nál dolgozó hölgyet, és rögtön kérdésekkel bombázták, de egyelőre nem reagált ezekre.

 

Bazsa

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét