Anime rajongók figyelem – ez a ROG széria nektek készül!

0
32

Bár a tavalyi gamescomon elsősorban a Ryzen 7000-es processzorokhoz készült alaplapok voltak fókuszban, már a bemutatón is meg lehetett tapogatni pár elég menő hardvert. Videokártyáktól a perifériákon át egészen a monitorokig több különböző eszközbe szerettek bele az emberek azonnal, sőt, tavaly nyáron egy YouTube csatornán fellelhető volt egy épített gép, amibe egy Unit-01 dizájnnal ellátott zöld-lila videókártya került.

A Neon Genesis Evangelion szerelem a jelek szerint megmaradt az ASUS-nál, ezúttal azonban mindenki kedvenc pilótája, Asuka került fókuszba. A vállalat közösségi oldalán több ehhez kapcsolódó kép is megjelent a napokban, ha van időtök csekkoljátok le őket.

A rajongók azonban elég hamar megtalálták a módját, hogy alaposabban bevizsgálják az új cuccokat. Van itt minden a tápegységtől kezdve az RTX 4090-es videokártyán át az alaplapig, úgyhogy, ha igazán menő egyedi PC-vel akarjátok lenyűgözni az anime rajongó barátaitokat, nem kell messzire menni. A ROG hivatalos weboldalára már fel is kerültek a cuccok, ott lehet őket közelebbről megnézni, én már láttam és nagyon menők!

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét