Apple Pencil támogatással érkezhetnek az új iPhone 11 modellek

0
35

Az Apple iPhone 11 (vagy iPhone XI, bárhogy is nevezi majd el az Apple) egy elég meglepő featurrel érkezhet. A Citi Research elemzői szerint az új iPhone támogatni fogja az Apple Pencil stylust, mely már egy ideje a piacon van.

Mióta az Apple Pencil megjelent, kizárólag a különböző iPad modellekkel lehetett használni. Szóval ez elég nagy váltás lenne az Apple filozófiájában, ha igaznak bizonyul. Viszont ez egy elég nagy “ha”. A Citi elemzői általában a pénzügyi eredményekre támaszkodnak és kevésbé szokták megjósolni, hogy ténylegesen milyen termék vagy funkció érkezhet.

Apple Pencil támogatással érkezhetnek az új iPhone 11 modellek

A stylus-os támogatás mellett az elemzők sok olyan dolgot említenek, melyekkel már találkozhattunk az iPhone 11 termékcsaláddal kapcsolatban. A kijelző hasonló lehet a jelenlegi modellekéhez. Ezen kívül nagyobb akkumulátor, a hátlapon három kamera modul várható és két drágább verzió is jöhet.

A Citi szerint az iPhone XS utódja 999 dollárról, az XS Max utódja pedig 1099 dollárról indulhat majd. Az új XR várhatóan olcsóbb lesz, 749 dollár körül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét