Április 24.-én kerül bemutatásra az új Oppo Reno

0
4

A kínai okostelefon-gyártó, az Oppo kiküldte a meghívókat az április 24.-i eseményére, melyet Zürich-ben fognak rendezni. A meghívóból az is kiderül természetesen, hogy itt fogják bemutatni a már sokat által várt új Oppo Reno zászlóshajó készüléket.

A Reno-ról már rengeteget olvashattunk az utóbbi időben és több szivárogtatást is megélt a készülék. Már elég biztosra mondhatjuk, hogy az új zászlóshajó 10x-es zoom-mal rendelkező kamerát fog kapni. Ha még emlékszünk, ezt a kamerát a vállalat az idei MWC-n is bemutatta még februárban. A Reno lelke egy Snapdragon 855 SoC lesz, mellé pedig 8 GB memóriát kapunk majd.

Április 24.-én kerül bemutatásra az új Oppo Reno modell

Egyéb hardveres tulajdonságok: 6.6 inches, Full HD+ felbontású notch nélküli kijelző, 48 MP-es fő kamera, 16 MP-es előlapi kamera, 4000 mAh-s akkumulátor, mely támogatja az 50 W-os gyorstöltést is. Azt is rebesgetik, hogy a Reno kapni fog egy 5G-s változatot, valamint arról is lehet hallani, hogy egy Oppo Reno Lite modell is érkezni fog, a nevéből adódóan a zászlóshajónál gyengébb specifikációval.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét