ASUS Chromebook 2 az 1-ben!

0
75

Tehát a Chromebook CM34 Flip névre keresztelt, MIL-STD 810H katonai sztenderdnek megfelelő újdonságba akár négymagos AMD Ryzen 5 7520C mobilprocesszort kérhetünk. Ezenfelül az LPDDR5-ös memória maximumja pedig 16 GB lehet, míg PCI Express interfészes M.2 SSD-ből legfeljebb 512 GB-os kiszerelést szerezhetünk be.

A háttérvilágítással felturbózott chiclet klaviatúrát, az 5,55 hüvelykes touchpadet, illetve a tenyértámaszt antibakteriális kezelésben részesítették a tervezők, míg a Full HD-s webkamerát lencsetakaróval látták el. A hálózathoz Wi-Fi 6 modullal csatlakozhatunk, miközben a megnyitott médiatartalmak harman/kardon (sztereó) hangszórók segítségével szólalnak meg.

A készülékház oldalain egy HDMI 2.1 kimenet, két teljes funkciós USB 3.2 Gen2 Type-C, egy USB 3.2 Gen2 Type-A, egy 3,5 mm-es jack csatlakozó, egy microSD kártyaolvasó, meg egy Kensington zár található. Opcionálisan ujjlenyomat-olvasót, valamint egy stylust is vásárolhatunk a 100 GB-nyi felhős tárhelyet biztosító, 12 hónapos Google One előfizetéssel járó masinához. Az akkumulátor felhasználási módtól függően akár 13 órán keresztül is bírhatja szuflával.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét