Asus Eee PC tartozékok – nemsokára

Az Asustek jópár kiegészítővel lepte meg az Eee PC tulajdonosokat az újévben. A géphez első körben egér, fejhallgató, hálózati adapter és pótakkumulátor került forgalomba.
Az 1000dpi-s egér USB-n keresztül csatlakoztatható az Eee PC-hez és jelenleg 5 féle színben vásárolható meg. A fejhallgató tulajdonképpen 2 füldugó, melyhez 3 féle méretben mellékelnek zselés fülklipszet a pontos illeszkedés érdekében. A headset hossza 1,5 méter. A hálózati adapter érdekessége, hogy a világ összes prszágában használható a különféle toldalékoknak, kiegészítőknek köszönhetően. Akkumulátor is többféle kapacitással érkezik: a 4 cellás “klasszikus” változat 5200mAh-ás, míg a nagyobb változat 6 cellás és 7800mAh-ás, mellyel igen komoly üzemidő érhető el a gyártó elmondása szerint.  
Külön érdekesség még, hogy a fejhallgatók, az adapterek és a pótakkumulátorok a fehér mellett fekete színben is megvásárolhatók. Jelenleg a hivatalos kiegészítők áráról és forgalomba kerülésük időpontjáról semmilyen információ nincs. De az Egyesült Államokban már megvásárolható rengeteg nem hivatalos extra az Asus Eee PC-khez, többek közt csillogás ellenes kijelzőfólia, bőr tokok és autós kit.

polip

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?