Átformálódik a Facebook, van minek örülni

0
218

Mára iszonyú idegesítővé vált az, hogy a közösségi oldalak folyamatosan olyan posztokat tolnak elénk, amikre nem voltunk kíváncsiak, olyan oldalaktól, amikre soha nem iratkoztunk fel. Néha többet látni ezekből, mint ismerőseink és az általunk követett oldalak tartalmaiból. Szintén bosszantó, hogy sok érdekes posztot egyszerűen elnyomnak azok, amiket a Facebook algoritmusa érdekesnek talál, és jóformán senki nem érti, miért pörög fel egy poszt, és miért hal el egy másik csendben. Ezeket hivatott orvosolni a Facebook régóta várt újítása, a kronologikus hírfolyam.

Bejelentették, hogy mostantól – a Facebook app frissítése után – választhatjuk azt, hogy időrendbe rendezve lássuk a posztokat. A főoldalon továbbra is az eddigi nézetet találjuk, de bekerült egy fül, amivel átválthatunk az újra, ahol kizárólag az ismerősök, oldalak, csoportok posztjai jelennek meg, ajánlottak nem. A hirdetések azért mindenhol maradnak.

A funkció egyelőre az iOS-es és androidos appból érhető el, a webes felületre később érkezik. Ha még nem látjátok, ne aggódjatok, hullámokban aktiválják, mint mindig, a következő egy héten belül mindenkihez elér.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét