Az Acer bejelentette az új Enduro sorozatát; robosztus notebookjait és tabletjeit

0
718

Az Acer ma elindította az Enduro sorozatot, amely egy új megközelítése olyan robosztus notebookoknak és táblagépeknek, amelyek speciálisan az ellenálló képességre, hordozhatóságra és teljesítményre lettek tervezve. Olyan professzionális felhasználók számára, akik munkájuk során nagy igénybevételnek teszik ki munkaeszközeiket. Elsődlegesen az ipari szegmensben dolgozók lettek célba véve az új eszközpalettával, de az is bizonyos, hogy például (kültéri) eseményszervezők kifejezetten nagyra értékelik majd a vékony és pillesúlyú, ugyanakkor rendkívül ellenáló Enduro N3 modellt. Az Enduro táblagépek sorozata is rendelkezésre áll kiskereskedelmi, raktári, és gyártási felhasználásra egyaránt.

Az egyre modernebb munkaerő végett egyre több mobileszközt használnak azokon a területeken, ahol nagy az igénybevétel. Az Enduro, a robusztus noteszgépek és táblagépek új sorozata úgy lett fejlesztve, hogy ügyfeleink számára a tartósságot és a teljesítményt biztosítsák, és a munkavégzés a lehető legegyszerűbbé válik” – mondta Andrew Chuang, az Acer Rugged Computing vezérigazgatója.

Acer Enduro N7 robosztus notebook

Az Acer Enduro N7 egy robosztus notebook, amely ütésgátló anyagok felhasználásával maximális megbízhatóságot nyújt az ipari szegmens dolgozói számára. MIL-810G és IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik az eszköz, amely úgy lett tervezve, hogy ellenálljon a keményebb talajra történő leejtésnek, valamint a víznek és a pornak egyaránt. Ez az ellenálló képesség teszi leginkább alkalmassá a munkára, melegben és hidegben egyaránt. A 700 nites, 14 col képátlójú FHD képernyő kitűnő láthatóságot nyújt, akár beltéren, akár kültéren történik a munkavégzés. Azok, akik hosszú napokon át dolgoznak, választhatják az Enduro N7-et, amely kettő akkumulátorral lesz elérhető: egy, üzem közben is cserélhető akkumulátorral, hosszú, 10 órás üzemidővel, valamint egy másik, beépített áthidaló akkumulátorral.

Továbbá annak érdekében, hogy az eszköz túléljen minden kaotikus munkavégzési szituációt, az Enduro N7 minden olyan technológiával fel lett ruházva, melyet megkövetel egy mai, modern munkakörnyezet. Négymagos, nyolcadik generációs Intel Core i5 CPU biztosít elegendő teljesítményt ahhoz, hogy finomra hangoltan legyen futtatható párhuzamosan több applikáció és feladat egy időben. Az Enduro N7 ráadásul nagyon biztonságos eszköz: hardver-szintű TPM 2.0 rendszer figyeli folyamatosan a működést indítástól kezdve, míg az AEMS (Acer Enduro Manageability Suite) védi az eszköz rendszer konfigurációjának stabilitását, akár több eszköz révén is. Ujjlenyomat-olvasó szenzort is kapott az Enduro N7, így még biztonságosabb lesz a bejelentkezés a Windows Hello-n keresztül.

Acer Enduro N3 robosztus Notebook

Az Acer Enduro N3 egy erőteljes notebook, amely tökéletes egyensúlyt jelent a tartós, masszív kivitel és a hordozhatóság közt. Ezáltal ideális alternatívát jelent azon felhasználók részére, akik építészként, project ellenőrként, rendezvényszervezőként, mezőgazdasági szakemberként dolgoznak, javarészt szabadtéri környezetben. Az Enduro N3 tervezésénél figyelembe vették a csepp- és vízállóságot, így az eszköz meg is kapta a MIL-STD 810G és IP53 tanúsítványt. A notebook méretezése is remek, a káva csak 24.85 mm vastag, a súly pedig 1.9 kg. Az imént részletezettek mellett Corning Gorilla Glass technológia védi a kijelzőt a víztől és egyéb környezeti behatásoktól.

A fizikai védelem mellett természetesen a virtuális kibertámadások ellen is professzionális védelmet nyújt az eszköz, köszönhetően a DTPM-nek (Discrete Trusted Platform Module), az AEMS-nek, valamint a jelszóvédett HDD-knek. Ez a biztonsági szint 13 órás akkumulátor-üzemidővel társul – a védelmi szint viszont egyáltalán nem megy a teljesítmény rovására. Az Enduro N3 10. generációs Intel Core i7 processzort és 32 GB DDR4 RAM-ot kapott, ezáltal optimális teljesítményt nyújt; opcionális NVIDIA GeForce MX230 GPU-val és 512 GB PCIe Gen3 NVMe SSD-vel a kivételesen kemény munkamenetekhez.

Acer Enduro Management Suite (AEMS)

Az Acer Enduro Management Suite (AEMS) egy olyan rendszer, amely nagyszámú eszközre lett fejlesztve, úgy, hogy azok minél nagyobb biztonságot élvezzenek működésük során, felgyorsítva a munkavégzési folyamatokat. Az AEMS konzol lehetővé teszi az interakciót egyéb AEMS-t futtató eszközökkel, az alábbi módokon:

  • Programozható fizikai billentyűk: az AEMS-t futtató tabletek és notebookok hordoznak fizikai billentyűket, közvetlenül a ki/bekapcsoló gomb mellett, amelyek révén automatikusan indítható az applikáció egyetlen gombnyomással.
  • I/O kontroll: lehetőség arra, hogy távoli vezérléssel kaphassunk hozzáférést I/O portokhoz. Kamerák, vonalkód-olvasók kapcsolhatók csatlakoztathatók/választhatók le.
  • Eszköz monitor: kilistázza és exportálja az információt minden menedzselt eszköz kapcsán, beleértve az összes információt minden egyes eszköz rendszeréről, hardveréről, szoftveréről és minden telepített hotfixről.
  • Távoli telepítés: minden szükséges és fontos alkalmazás, BIOS változtatások, Windows update távolról is telepíthető.

Acer Enduro T5 robosztus táblagép

Az Acer Enduro T5 (ET510-51W) egy masszívan ellenálló, egyben robosztus 10 col kijelző átmérőjű Windows tablet, amely hosszú munkafolyamatok végzéséhez lett fejlesztve, extrém környezetekben. 10 órás akkumulátor-üzemidővel igazán elemében van, lehetővé téve a folyamatos használatot – a 7. Generációs Intel Core m3 processzor pedig megadja mindazt a teljesítményt, ami szükségeltetik logisztikai és gyártói feladatok végzéséhez. Az eszköz megkapta a MIL-STD 810G és IP65 tanúsítványokat, valamint az AEMS-opciót is. Kiegészítő kellékek – mint a dokkoló állomások, kézi tartók, 4-pontos vállpántok, autós töltők, autós tartók – elérhetőek, kibővítve az amúgy is sokoldalú eszköz teljes funkcionalitását és mobilitását.

Acer Enduro T1 robosztus táblagépek

Az Acer Enduro T1 (ET110-31W) egy rugalmasan használható, robosztus 10 col kijelzős Windows táblagép, amely akár 10.1 colos notebookként is munkára fogható az opcionális billentyűzettel. Az eszköz megfelel a MIL-STD 810G, valamint az IP54 szabványoknak, Intel Celeron processzorral és 64 GB eMMC háttértárral kombinálva, ezáltal megbízható és kényelmes használatot garantálva egy gyors munkamenethez, menet közben is. Az Enduro T1 használható gumikesztyű/kesztyű viselése mellett is.

Az Acer Enduro T1 (ET108-11A) egy kompakt és nagy ellenálló képességű 8 col kijelző átlójú táblagép, amely speciálisan intelligens kiskereskedelmi, raktári és gyári munkafolyamatok végzésére lett tervezve. Az eszköz MIL-STD 810G és IP54 tanúsítványokkal is rendelkezik, emellett rengeteg opcionális kiegészítő vásárolható hozzá, valamint programozható billentyűk is elérhetők. Az Enduro T1 ezen változata szintén használható gumikesztyű/kesztyű viselése mellett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét