Az Acer bejelentette az új, Intel EVO sztenderdnek megfelelő, 11. generációs Intel Core processzorokkal felszerelt Swift 5 és Swift 3 modelleket

0
516

Az Acer bejelentette az új Swift 5 és Swift 3 notebookok elérhetőségét. A termékek a legújabb 11. generációs Intel Core processzorokat kapják, erőteljes grafikus lehetőségekkel az Intel új Xe architektúrájának köszönhetően.

Mindhárom új Acer notebook az új Intel EVO specifikációknak is megfelel, így a lehető legjobb mobil teljesítmény hozható ki belőlük. Mindemellett azonnali ébredés-mód, Iris Xe grafika, élethű kijelző, valamint a legfrissebb fejlesztésű konnektivitást elősegítő rendszerek is rendelkezésre állnak. Továbbá az Acer Swift notebookok egész napon át tartó akkumulátor üzemidőt is garantálnak gyorstöltéssel, megspórolva órákat ezzel – mindössze 30 percet vesz igénybe a folyamat.

“Az új Acer Swift notebook portfólió reprezentálja mindazt, amit a teljesítmény, válaszidő és a használhatóság egysége jelent, munkában, menet közben” – nyilatkozta James Lin, az Acer IT terméküzletág vezetője. Így folytatta: “Az Acer kiemelt figyelmet fordít arra, hogy termékei messzemenően megfeleljenek az Intel EVO követelményeinek is.”

Hirdetés

Swift 5: horodzható kifinomultság, fókuszban a higiéniával

Az Acer Swift 5 (SF514-55) ultra-vékony és pehelysúlyú notebook stílusos dizájnnal rendelkezik, a legújabb teljesítményorientált technológiát felvonultatva. Az eszköz 11. generációs Intel Core i5 és Core i7 processzorokkal vásárolható meg, mindegyik Intel EVO tanúsítvánnyal lett ellátva. A Swift 5 gyönyörűen, zökkenőmentesen futtat bármilyen applikációt, és akár 15 órás akkumulátor-üzemidőt is elérhetünk vele – így szinte egész napos produktivitásunkhoz használhatjuk. A Swift 5 remekül megbirkózik a videókkal, grafikus megjelenítéssel az Intel új Iris Xe architektúrájának köszönhetően.

A Swift 5 impresszív belső tulajdonságai mellett természetesen a külső sem elhanyagolható. Prémium magnézium-lítium és magnézium-alumínium burkolata pillekönnyű, ugyanakkor ellenálló; az eszköz mindössze 1 kilogramm körüli súllyal bír. A speciálisan tervezett zsanér kissé megemeli a készüléket, amikor a kijelzőt felnyitjuk, ez növeli az ergonómiát a gépelés során, ráadásul a jobb szellőzésnek köszönhetően a hőtermelés-leadás is sokkal jobb lesz. 14 col képátlós kijelzőt kapott a termék, full HD felbontással, 300 nit fényerővel, 72 százalékos NTSC lefedettséggel, ultra-vékony kávával mind a négy oldalon. Így nem meglepő a 90 százalék kijelző-burkolat arány, amelynek köszönhetően minden irányból kiválóak a betekintési paraméterek.

A Swift 5 érintés érzékeny kijelzője antimikrobiális Corning Gorilla Glass bevonatot kapott, mely jelentősen csökkenti használat során a feltapadt mikroorganizmusok jelenlétét. Opcionálisan lehetőség van arra is, hogy az antimikrobiális bevonat rendelkezésre álljon a touchpad, a billentyűzet, valamint a burkolat esetében is.

Swift 3: teljesítmény és hordozhatóság két lehetséges kijelző mérettel

Az ideális egyensúlyt megtartva a teljesítmény és a dizájn közt, két modell elérhető az Acer Swift 3 vonalon belül. Ezek mind az új, 11. generációs Intel Core i7 vagy Core i5 processzorokra épülnek, és megfelelnek az Intel EVO specifikációinak. Ez gyakorlatban tehát két Swift 3 modell, kecses fémburkolattal, legfrissebb Iris Xe grafikával és Thunderbolt 4-gyel. A felhasználók egész napon át produktívak maradhatnak, a gyors és stabil WiFi 6 pedig segít abban, hogy a kapcsolattartás is zökkenőmentes maradhasson. Mindehhez hosszú, 16 órás akkumulátor-üzemidő társul.

Az új Acer Swift 3 (SF313-53) által maximalizálható a vizualitás és a produktivitás. Mindehhez a 13.5 col képátlós képernyő hoz hathatós segítséget, amely 3:2 képaránnyal rendelkezik, így 18 százalékkal több hely marad függőlegesen az olvasásra, kevesebb scrollozással. Mindemellett a kijelző 100 százalékos sRGB színtartományt fed le, és 400 nit fényerővel bír. Pehelysúlyú, egyben strapabíró: az eszköz magnézium-alumínium borítást kapott, így a Swfit 3-at egyszerű szállítani magunkkal, bárhová. A vékonysága is lenyűgöző, 16.6 milliméters, míg a súly csak 1.2 kilogramm.

Az Acer Swift 3 (SF314-59) meggyőző és stílusos dizájnját az alumínium burkolat, és a magnézium-alumínium csuklótámasz teszi teljessé. A Swift 3 ultra-keskeny kávái kiemelik a kompakt megvalósítást, a kijelző-burkolat arány pedig 82.73 százalékos, így a full HD kijelző vibrálóan részletgazdag megjelenítése még tökéletesebb. A súly mindössze 1.2 kilogramm, és a vékonyság pedig 15.95 milliméter. A Swift 3-at egyszerű kézben hordozni, de remekül belefér egy aktatáskába/borítéktáskába, vagy egy hátizsákba is.

Mindkét Swift 3 modellnek háttér-világításos billentyűzete van, gyors és hatékony SSD tárhellyel lettek szerelve, és akár 16 GB DDR4 memória is konfigurálható. A termékek mindegyike támogatja a Windows Hello-t az ujjlenyomat-olvasón keresztül.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét