Az Acer bemutatja a világ első 27-collos FHD 3D monitorját: a HN274H-t NVIDIA 3D szemüveggel

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

Erőteljes és izgalmas grafikát nyújtva első rangú technológiái révén, a HN274H 3D monitor kifejezetten jó a borzongató játékok és az akciófilmek megjelenítéséhez: a tökéletes megoldás a technológia megszállottjai és a játék fanatikusok számára is.

A 3D technológiával együtt, a HN274H kijelző gazdagon fel van szerelve high-end monitor tulajdonságokkal, amik garantálják a legjobb nézői élményt. Először is egy nagy, 68,6 cm-es (27”) LED hátsó-megvilágítású panel, mely ideális a játékok vagy a videók kedvelői számára, ugyanakkor azon felhasználók számára is, akik a szórakozást nagyban szeretik élvezni.

A lenyűgöző képminőséget a kivételes 1.000.000:1 kontrasztarány garantálja, míg a Full HD felbontás (1920×1080) tökéletes a 1080p Full HD alkalmazások számára, továbbá a 16:9 méretarány pedig kiválóan alkalmas arra, hogy a filmeket a mozivászon élményével nézhessük. A 120Hz frissítési ráta, ami elengedhetetlen a 3D-s hatások eléréséhez, valamint a csupán 2ms válaszidő révén a valós-idejű játékok reakciókészsége kiválóan egészíti ki a nagyszerű tulajdonságok sorát.

Az Acer 3D monitorokban be van építve egy IR jeladó a nagyobb kényelem érdekében. Egy integrált IR jeladó azt jelenti, hogy Ön összekötheti monitorját egy set-top box egységgel, vagy egy Blu-ray Disc meghajtóval HDMI-n keresztül és élvezheti a 3D-s adásokat vagy a legújabb 3D filmeket akár.

Az Acer bemutatja a világ első 27-collos FHD 3D monitorját:  a HN274H-t NVIDIA 3D szemüveggelAz Acer HN274H ideális a nagyszerű otthoni szórakozáshoz. A hozzá tartozó NVIDIA® 3D szemüveggel, mely a fejlett aktív reteszes 3D technológiát alkalmazza, és a monitor beépített IR jeladójával, Ön akár barátaival együtt is élvezheti kedvenc filmjeit vagy játékait, mivel több szemüveget is lehet használni egyidejűleg.

A HN274H high-end specifikációjához igen kifinomult dizájn is tartozik, mely könnyedén illeszkedik bármilyen környezetbe. A kecses talapzaton egy eltérő színű gyűrű található a jobb vizuális hatás érdekében, míg a könnycsepp alakú bekapcsoló gomb egy kis plusz stílust ad a megjelenésnek. A kényelmesen használható érintő-gombok és a rejtett szellőző kivitel egy összességében karcsú hatást biztosít a monitornak.

Az Acer bemutatja a világ első 27-collos FHD 3D monitorját:  a HN274H-t NVIDIA 3D szemüveggelA HN274H monitor az Acer EcoDisplay vonalába tartozik. Ezek a kijelzők speciális energiatakarékos kivitelben jelennek meg, higanymentesek és könnyen újrahasznosítható anyagokból készülnek. Az alacsonyabb fogyasztás biztosítása érdekében a fehér LED hátsó-megvilágításos technikát alkalmazták, felváltva a négy lámpás megoldást két lámpásra, így akár 68% áram-megtakarítás is elérhető. Továbbá a LED lámpák higanymentesek és biztonságosabbak a környezet számára, miközben jobb teljesítményt is nyújtanak. Az Acer 3D monitorok megfelelnek a legszigorúbb ipari szabványoknak is, továbbá kompatibilisek a RoHS (a veszélyes anyagok használatát szabályozó EU direktíva) és az ENERGY STAR® követelményekkel.

Az alacsonyabb energia-fogyasztás nem csupán a költségeket csökkenti, hanem a környezetet és erőforrásait is kíméli a jövő generációi számára.

A legjobb nézői élmény elérése érdekében, legyen az bármi, amit Ön csinál, az Acer HN274H monitor a kijelző technológiák legjobbjait használja.

Az Acer bemutatja a világ első 27-collos FHD 3D monitorját:  a HN274H-t NVIDIA 3D szemüveggelAz Acer eColor Management optimalizálja a kép-teljesítményt az általános felhasználási módok során, így jobb, élvezhetőbb nézői élményt nyújt. Ez a tulajdonsága lehetővé teszi az Ön számára, hogy gyorsan beállítsa a monitor teljesítmény jellemzőit (fényerő, telítettség, kontraszt, stb.), hogy az a lehető legjobban illeszkedjen a megjeleníteni kívánt tartalomhoz. Az Acer eColor Management, mely egy sor kényelmes felhasználási módot tartalmaz, egy átfogó kutatás eredményeként született, mely arra irányult, hogy felderítse a legtöbb felhasználó által igényelt high-end tulajdonságokat. Pszichikai és technológiai tanulmányok is készültek, hogy meghatározható legyen ezen tulajdonságok implementálásának legjobb módszere.

Az Acer bemutatja a világ első 27-collos FHD 3D monitorját:  a HN274H-t NVIDIA 3D szemüveggelAz Acer Adaptive Contrast Management (ACM) dinamikusan igazítja a kontrasztarányt, hogy különlegesen éles képek jelenjenek meg. Minden egyes képcsoport elemzésre  és finomhangolásra kerül kockáról-kockára, feljavítva a színminőséget, mellyel a fokozatosság és részletgazdagság terén drámai javulás érhető el, főleg halvány vagy fényes jelenetek esetén.

Az Acer HN274H kijelző sorozatra 2 év szervizgarancia vonatkozik.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?