Az Acer bemutatta az új Spin 7-et, amely Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G platformmal lett ellátva

0
337

Az Acer bemutatta új Spin 7 alakítható notebookját, amely remekbeszabott produktivitást ígér. Mindehhez a villámgyors 5G konnektivitás is nagyban hozzátesz, támogatva az mmWave-et, valamint a Sub-6 frekvenciákat is. Az eszköz alá a Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G platform került. A notebook 360 fokban forgatható zsanértechnológiájának köszönhetően a felhasználási mód szinte végtelen. A súly mindösszesen 1.4 kilogramm, ehhez 15.9 milliméteres vékonyság társul. Az eszköz prémium-jellegét a luxus-szintű magnézium-alumínium tokozás teszi teljessé, mindehhez egy kecses, professzionális megjelenést kölcsönözve.

“Mi úgy képzeljük el a notebookok jövőjét, hogy a kivételes produktivitás és hordozhatóság mellett rendkívül felhasználó-központú legyen a termék. Ultrahosszú akkumulátor-üzemidővel, villámgyors 5G konnektivitással, és még többel” – magyarázta Jerry Kao az Acer képviseletében. “Az új Acer Spin 7 egy olyan notebook, ami állandóan használatban lehet, állandó kapcsolódással, mindazzal felruházva, ami a mai modern munkavégzéshez nélkülözhetetlen” – zárta gondolatait Jerry Kao.

 Mindig munkában, mindig csatlakoztatva

Hirdetés

Az új Spin 7 Qualcomm Snapdragon 8cx 5G Gen 2 platformot használ, mely egyebek mellett extrém hosszú akkumulátor-üzemidőt és konnektivitást ígér. A készülék full HD IPS kijelzővel rendelkezik, mellé integrált Qualcomm Aqustic audió technológiát is kapott, mely utóbbi révén élethű hangzás érhető el, beleértve a surround-irányt is. Ez a Windows 10 Pro-eszköz hihetetlen, akár 24 órás rendelkezésre állási időt is képes garantálni, ezzel jelentősen elősegítve a több napos használatot. Emellett az ujjlenyomat-olvasó szenzor még biztonságosabb belépést/logint biztosít a Windows Hello-n keresztül.

Négy megkülönböztető használati mód

A Spin 7 dizájnja túlmutat az attraktivitáson. Több variációban állnak rendelkezésre az opciós módok, mint notebook-mód, tablet-mód, sátor-mód, valamint prezentációs módok. Ezek a módok lehetővé teszik, hogy a 360 fokban forgatható Acer zsanértechnológiájára épülő koncepció révén a lehető legtöbb legyen kihozható az eszközből. Ráadásul ez a zsanértechnológia mostantól azt is lehetővé teszi, hogy a kijelző felhajtásakor – notebook módban – a burkolat kissé megemelkedjen, így növelve a még ergonómikusabb gépelés lehetőségét és élményét. A notebook tokozása rejt még egy Acer Active Stylus-t is, amely egy újratölthető ceruza, 4096 szintű nyomásérzékenységgel. A Wacom AES 1.0 autentikus szkeccselési lehetőségeket, gyors jegyzetelést tesz lehetővé a felhasználóknak a készülék érintőképernyőjét használva.

Ultrahordozható stílusorientált felhasználóknak

A Spin 7 egy 14 col képátlós alakítható notebook, mely a stíluscentrikus professzionális felhasználóknak lett tervezve, fényezett, kék árnyalattal ellátott burkolattal, arany tónusú berakásokkal. Az eszköz magnézium-alumínium tokozást kapott, mindössze 1.4 kilogramm súllyal és 15.9 milliméteres vékonysággal. Így látható, hogy a notebook messzemenően praktikus hordozhatóság szempontjából is, pillanatok alatt becsomagolható egy hátizsákba vagy egy vékony aktatáskába. A termék 14 colos full HD IPS kijelzővel kerül szállításra, amely 100 százalékban lefedi az sRGB színpaletta-tartományt. Így erőteljes, élesen elkülöníthető színárnyalat-visszaadást kapunk.

Antimikrobiális megoldások a még biztonságosabb használat érdekében

Az érintésérzékeny kijelző Corning Gorilla Glass védelmet kapott. Erre külön BPR & EPA minősítésű ezüst-ion anti-mikrobiális réteg kerül, amely jelen van még az eszköz billentyűzetén és a touchpadjén is. Mindez véd a mikroorganizmusok kialakulása, valamint a bakteriális fertőzések ellen, megfelelve még a JIS Z 2801 & ISO 22196 tesztprotokolloknak.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét