Az Acer Predator Extreme egy új off-road e-roller, hamarosan megjelenik

0
98

Az Acer Predator Extreme PES017 elektromos roller a következő hónapokban kerül forgalomba az EU-ban. Az új modell 960 W-os csúcsteljesítményű motorral és kettős felfüggesztéssel rendelkezik, így jól megy majd neki a terepezés is.

Az Acer bemutatta az új Predator Extreme PES017 elektromos rollert. Az off-road modellt 2023 márciusában jelentették be a Taipei Cycle 2023 rendezvényen. Azóta a terméket több módon is frissítették, beleértve az erősebb motort és a megnövelt hatótávolságot.

Az Extreme 350 W-os motorja 960 W csúcsteljesítménnyel és 40 Nm nyomatékkal rendelkezik, így akár 18%-os emelkedőt is képes megmászni. A rollert abba a kategóriába szánka a gyártó, amelyhez még nem kell jogosítvány, azaz maximum 30 km/h-val tud majd menni. Az Acer szerint egy töltéssel „akár 35 km-t” is elmegy a járgány.

Ami különleges benne, az a kettős felfüggesztés, azaz hogy elülső teleszkópos villát és hátsó lengéscsillapítót kapott a gépezet. Így kifejezetten kényelmes, jól rugózó lesz, továbbá terepezésre is alkalmas.

2024 második negyedévében kerül piacra, kiskereskedelmi ára 1299 euró lesz.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét