Az Amazon Prime Video is beveti a reklámokat

0
84

Manapság már egyáltalán nem furcsa dolog az, hogy a különböző streamingplatformokon megjelennek a reklámokkal feldúsított előfizetések is. Az azonban idáig általános megoldásnak tűnt, hogy a reklámok bevezetésével párhuzamosan érkezik egy új, a korábbiaknál olcsóbb csomag is, és a szolgáltató ebbe pakolja be a műsorokat megszakító reklámbetéteket. Nos, az Amazon Prime Video más utakon fog járni.

Kiderült ugyanis, hogy 2024. január 29-én meg fognak érkezni a Prime Videóra a reklámok, ezek pedig a már most is létező előfizetésekhez párosulnak. Aki reklámmentességet szeretne, annak többet kell fizetni.

Egyelőre csak az amerikai árakat közölték: az Egyesült Államokban a Prime Video-előfizetés 8,99 dollárba kerül, január végétől ehhez még hozzá kell majd csapni 2,99 dollárt, ha valaki nem szeretne egyetlen reklámot sem látni, miközben kedvenc filmjeit és sorozatait nézi.  Más megoldás nincs, aki nem akarja nagyobbra nyitni a pénztárcáját és nem szeretne többet fizetni a szolgáltatásért, az kénytelen lesz megbarátkozni a reklámokkal.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét