Az AnTuTu platformján is feltűnt az Oppo Reno

Nem is olyan rég még arról olvashattunk, hogy az új Oppo Reno készülék megjelent a TENAA listázásában, képekkel és lényegében a teljes specifikációval. Most pedig az új modell az egyik legnépszerűbb benchmark platformon, az AnTuTu adatbázisában is megjelent, megerősítve a TENAA által listázott főbb tulajdonságokat.

Az Oppo Reno két különböző modellszámmal is megjelent a TENAA adatbázisában, mégpedig a PCAM00 és PCAT00 azonosítókkal. Most ez utóbbi tűnt fel az AnTuTu-n és 166 935 pontot ért el. A benchmark adatbázisa azt is megerősíti, hogy a készülék Snapdragon 710-es SoC-ot és mellé 6 GB memóriát fog kapni. Egyéb tulajdonságok: Android Pie operációs rendszer, 256 GB-os belső tárhely és 2340 x 1080 pixeles kijelző. Ezek mind egyeznek a TENAA adatbázisában lévő specifikációval.

Az AnTuTu platformján is feltűnt az új Oppo Reno modell

Az új Oppo Reno-ból egy másik, erősebb verzió is várható. Ez valószínűleg Snapdragon 855-ös SoC-ot, három kamerát és 4065 mAh-s akkumulátort fog kapni, 50W-os gyorstöltéssel. Elképzelhető, hogy ez utóbbi a Pro nevet fogja viselni, míg a Snapdragon 710-es verzió a már megszokott Lite nevet.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?