Az Apple bemutatta a macOS Ventura 13.1-et, a tvOS 16.2-t és a watchOS 9.2-t

0
577

Az Apple számos operációs rendszer-frissítést adott ki, azonban a vállalat még az ünnepi szezon előtt frissíti az összes alapvető termékkategóriájának szoftverét. A macOS Ventura 13.1, a tvOS 16.2 és a watchOS 9.2, valamint az iOS 16.2 és az iPadOS 16.2 már meg is jelentek.

Az Apple megkezdte a macOS Ventura új verziójának bevezetését, továbbá az iOS 16.2-es és az iPadOS 16.2-es verzióját már ki is adta. A cég ütemterve alapján macOS Ventura 13.1 sokkal kevesebb módosítást tartalmaz, mint az iOS 16.2 vagy az iPadOS 16.2. Az előbbi azonban még így is a legnagyobb méretű a maga 2 GB-jával.  Alapvetően a macOS Ventura 13.1 csak a Freeform alkalmazást adja hozzá a macOS-hez, emellett kisebb hibajavítások és fejlesztések lesznek tapasztalhatók.

Amint az alábbi képernyőképen látható, az Apple a Freeformot olyan alkalmazásként írja le, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy összekapcsolják Mac, iPad és iPhone eszközeiket. Ezenkívül a macOS Ventura 13.1 továbbfejleszti az Üzenetek alkalmazást, és nagyobb Find My tartozéktámogatást biztosít az alkalmazáson belül.

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét