Az LG 5G képes készülékkel készül az idei MWC-re

0
57

Az LG 5G képes készülékét az idei MWC-n mutathatja be, ugyanis a következő mainstream zászlóshajójuk nem fogja tudni ezt a funkcionalitást, így a gyártó inkább egy külön készüléket szentel az 5G demózására. Ezt az idei barcelona-i MWC-n tehetik meg. Erről rengeteg pletykát lehetett olvasni az utóbbi hónapokban. Viszont fontos, hogy ez az információ közvetlenül az LG-től jött, így teljesen biztosnak tekinthető.

Az LG 5G képes készülékkel készül az idei MWC-re

A közleményükből azt is megtudhattuk, hogy az új készülék vízhűtéses lesz. A réz egység 2.7X nagyobb lesz, mint amilyet az LG V40 ThinQ esetében láthattunk. Ezzel együtt kétszer annyi hűtőfolyadék tárolására lesz képes. Ez jelentősen megnöveli majd az új készülék hűtési hatékonyságát, melynek segítségével teljesen ki tudják majd aknázni az 5G-ben rejlő lehetőségeket, miközben az új Snapdragon 855-ös SoC-ot se kell korlátozni.

Azt is megtudhattuk, hogy az új 5G-s LG 4000 mAh-s akkumulátort kap majd. A gyártó azt az ígéretet tette, hogy az új funkcionalitás így majd nem hat negatívan az üzemidőre.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét