Az új HP Envy 17

Az alábbi bejegyzés több, mint egy éve készült, így annak aktualitását nem garantálhatjuk. Megértésed köszönjük!

A HP már Februárban megkezdi az új Envy 17 forgalmazását. A 17.3 hüvelykes LED háttér világítású kijelző kiváló minősége mellett is hatékony munkamenetet tesz lehetővé az az 1600×900 vagy 1920×1080 felbontású panel mellett. Igaz a HP Envy 17 a 3,4 kg-os súlya miatt nem éppen a mobilitás császára, de 415 x 271 x 32,5 mm-es méreteit tekintve igen kecses egy 17.3 hüvelykes multimédiás, játékra teremtett notebook-hoz képest, valamint teljes alumínium borítása és lenyűgöző kinézete miatt igen vonzó terméknek számít.  

Az új HP Envy 17

A teljesítményre sem lehet semmilyen panasz, ugyanis az Intel® második generációs Core i5 és Core i7 processzor sorozata a Turbo Boost technológiának és Core i7 esetén az aktív 4 magnak, valamint az opcionálisan beleszerelhető SSD meghajtónak köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt. A HP Envy 17 kettő darab tároló hellyel rendelkezik, így az SSD és HDD együttes használata lehetővé teszi a nagy tárkapacitás és a gyorsabb operációsrendszer futtatását akár egyidejűleg is.
 
 
Legyen szó akár munkáról, akár pedig szórakozásról a HP Envy 17 mindkettőben kiváló eszközünk lesz. A beépített HD felbontású webkamera kiváló képhatást, míg a 6 hangszóróval és külön mélynyomóval ellátott Beats Audio hangzással felvértezett hangszórók kiválóan tiszta és erőteljes hangzást biztosítanak filmnézés vagy zenehallgatás közben. Akár a sötét szobában is teljes lehet komfort érzetünk, ugyanis a háttérvilágítással ellátott billentyűzet minden fényviszonyban jól és kényelmesen használható.
 
 
A HP Envy 17 multimédiára megtervezett gyönyörű notebookján megtalálhatóak a Wi-Fi 802.11a/g/n és Bluetooth 3.0 perifériás eszközök, Intel WIDI vezeték nélküli monitor port, HDMI, 3x USB 3,0, 2x USB -2,0 port, 2x DisplayPort , Gigabit LAN , a 2-in-1 kártyaolvasó és audio csatlakozók.  Tárhely tekintetében sem kell szerénykednie az Envy 17-nek, ugyanis 2 x 1 TB HDD, vagy 750 GB HDD + 160 GB SSD kombinációja közül választhatunk. A Játékos kedvű vásárlók igényeit az AMD felsőkategóriás videokártyája a Radeon HD 7690M XT elégíti ki, mely egy emelt órajelű Radeon HD 7690M ami “Thames XT” kódnéven fut.
 
 
A HP Envy 17 üzemideje akár 8 óra is lehet, melyhez 2 év háztól-házig garancia társul. A Hazai forgalmazás pontos dátumáról még nincs információ, de a gyártó állítása szerint induló ára 1400 dollártól kezdődik.
 
 
Pucu
 
 

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?