Az új Packard Bell dot s netbook

0
73

A sikeres Packard Bell dot s egy helyes kis 10.1-collos netbook, amely mindig is tökéletes útitársnak bizonyult. Egész nap mehet ezzel a vékony és könnyű eszközzel, mely 8 óráig is bírja egy feltöltéssel. A netbook mostantól egy új HDMI® csatlakozóval is rendelkezik, hogy képes legyen nagy képernyőhöz is kapcsolódni, valamint a harmadik generációs Intel® Atom™ processzor a mozgóképeket sokkal gyorsabban dekódolja, miközben megnövelt energiatakarékossági jellemzőkkel is bír. 

Az új Packard Bell dot s netbook

 

 Stílusos és mobil  

Az egyszerű és elegáns dot s kompakt dizájnja több színben és mintában érhető el. Csupán egyetlen coll vékony, kevesebb mint egy kilót  nyom és kisebb, mint egy képes újság. A dot s galaxis  fehér, folyó fekete és titokzatos bíbor színekben kapható. A dot s netbookok a víz és az ablakon lefutó vízcseppek érzetét keltik. Az új dot s eleganciáját kihangsúlyozza a minden apró részletre kiterjedő gondos odafigyelés. A kéztámasz a fedél mintázatát tükrözi, míg a billentyűzet felső része a külső színt követi. 

Az új Packard Bell dot s netbook 

Reggelente a dot s kényelmesen elfér egy táskában és könnyedén használható a kávézóban, ha egy új twitter bejegyzést tenne, vagy facebookozna kicsit. Délután a dot s megnézi a moziműsort és kiküldi a meghívókat az estére. Nincs szükség a hálózati tápkábel cipelésére, a dot s akár 8 órányi akkumulátor üzemidőt kínál a hosszú távú teljesítmény érdekében – és egy hosszú nap után az új, ultra-könnyű, fali adapter, mely alapból a dot s tartozéka, a tökéletes kiegészítő, hogy az eszközt  életben tartsa. 

 

Könnyen használható billentyűzet 
 
Az új Packard Bell dot s a teljes szabadság jegyében készült. A nagy billentyűzet – a sztenderd méret 93%-a – révén a gépelés egyszerű és kényelmes. Egy kattintásos gyorsgombok, melyek ideális helyükön, a billentyűzet tetején helyezkednek el, egy sor funkció közvetlen elérését teszik lehetővé az “Fn” gomb megnyomása nélkül, mint például az automatikus biztonsági mentés vagy a zene lejátszás, és más egyéb. Továbbá elfelejtheti az egeret, hiszen a multi-gesture érintőmező mindenre képes csupán 2 ujj segítségével.
 
Legyen kapcsolatban, legyen közösségben 
 
A szemtől szembeni kapcsolatot a webkamera teszi lehetővé, így Ön cseveghet családjával és barátaival. Szeretné legújabb fényképét csatolni a közösségi beszélgetéshez? A Bluetooth® 4.0  vagy a Wi-Fi® jóvoltából átmásolhatja őket bármilyen digitális eszközről gyorsan és vezeték nélkül. A Packard Bell Social Networks alkalmazás lehetővé teszi, hogy Ön követhesse barátai állapotát és a velük kapcsolatos friss híreket a Facebook, YouTube, Twitter és Flickr portálokon vagy küldhet Twitter üzenetet, ha a dedikált gombra kattint. Az Intel® Atom™ alacsony energia-felvételű processzor optimalizált többfeladatú működést biztosít. Végül, de nem utolsó sorban az új fali hálózati adapter a hagyományos hálózati töltő helyét vette át: ez egy könnyebb és kompakt kiegészítő, mely tökéletesen befér az Ön táskájába. 
 
 
Kiváló videó tulajdonságok és valódi hordozhatóság 
 
Az új dot s készen áll, hogy bármilyen HD TV-hez csatlakozzon a beépített HDMI® csatlakozó jóvoltából. Az Intel® N2600 processzornak és az Intel® grafikus chipsetnek köszönhetően, a dot s kiemelkedő grafikus teljesítményt kínál. Továbbá rendelkezik egy 0.3 MP webkamerával is, így képes fényképet készíteni vagy videó hívásokat bonyolítani bárhol. Tökéletes nyaralás során is – töltse le a fényképeket digitális kameráról a 320 GB-os merevlemezre, szerkessze őket az Adobe® Photoshop® Elements 9 teljese verziójú alkalmazással – majd töltse fel őket a Facebook vagy Flickr portálokra. 
 
Az új Packard Bell dot s várhatóan 2012 márciusától lesz kapható Magyarországon 90-100.000ft körüli induló áron.
 
 
Pucu  

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét