Az új ThinkSmart View Plus-szal bővíti ki Smart Collaborations megoldásainak portfólióját a Lenovo

0
71

A Lenovo a barcelonai Information Systems Europe (ISE 2023) kiállításon jelentette be a vadonatúj ThinkSmart View Plus-t, amelyen Microsoft Teams fut. Ez a termék egy különálló kijelző prémium hang-, videó- és táblagépfunkciókkal. Ezt az intelligens megoldást munkahelyi íróasztalokhoz, telefonos ügyfélszolgálatokhoz, vezetői asztalokra és home office használatra tervezték. Ehhez a portfólióhoz csatlakozik az újonnan bejelentett Lenovo IP Controller és a ThinkSmart One is.

ThinkSmart View Plus

Ahogyan az emberek munkamódszere folyamatosan fejlődik, létfontosságú, hogy kapcsolatban maradjanak és elkötelezettek legyenek, függetlenül attól, hogyan, hol és mikor dolgoznak. Az innovatív ThinkSmart View Plus, amelyen Microsoft Teams fut, egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a hibrid munkát azáltal, hogy növeli a termelékenységet, a rugalmasságot és az együttműködést.

A ThinkSmart View Plus egy integrált eszköz, amely nem kevesebb, mint 27 hüvelykes méretű, ráadásul multi-touch kijelzővel rendelkezik. Mindemellett prémium videó- és hangminőséggel látták el, mindezt a hatékony termelékenység és együttműködés érdekében.

A munkavégzés fokozására tervezett ThinkSmart View Plus személyre szabott, biztonságos és rugalmas Microsoft Teams megjelenítési élményt kínál azáltal, hogy hozzáférést biztosít a Teams csevegéseihez, naptárához és fájljaihoz, miközben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az eszközön keresztül csatlakozzanak például értekezletekhez, megbeszélésekhez. Amikor a felhasználó saját számítógépéhez kíván csatlakozni, a ThinkSmart View Plus lehetővé teszi a képernyőmegosztást a két eszköz között, hogy egyidejűleg tekintse meg a megnézni kívánt dolgokat. Ezenkívül a ThinkSmart View Plus könnyen átváltható monitor módba is, ha USB-C-n keresztül csatlakoztatjuk a számítógéphez.

A szóban forgó eszköz hotdesking funkciókat is kínál. Ezek olyan hibrid munkamegoldások, melyek lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy gyorsan megtalálják a rugalmas munkaterületeket, illetve ugyanilyen gyorsan értekezhessenek és telefonálhassanak vagy megbeszéléseket szervezzenek. A bejelentkezést folyamán az alkalmazottak zökkenőmentes átmenetet élvezhetnek az otthoni irodából a munkahelyi irodába, bonyolult beállítás nélkül, miközben személyre szabott Teams élményt kapnak. Kijelentkezéskor a felhasználó személyes adatai törlődnek az eszközről – ezzel minimálisra csökkentve a biztonsági kockázatokat.

A ThinkSmart View Plus lehetővé teszi a csapattagok hatásos interakcióját is. A passzív tollal és a Microsoft táblaalkalmazásával a felhasználók jobb ötleteket és terveket valósíthatnak meg e készülék segítségével. A két 5 W-os hangszóróval és négyes mikrofonrendszerrel rendelkező termék segítségével a felhasználók kristálytisztán hallhatják egymást beszélgetéseik közben. Emellett az automatikus keretezéssel és mesterséges intelligencia általi biztonsággal rendelkező 4K IRGB kamera éles, tiszta képeket biztosít.

Monitor módban a ThinkSmart View Plus kényelmes munkavégzést tesz lehetővé az ergonomikus állványnak köszönhetően, sőt, még VESA állványra is szerelhető. A ThinkSmart View Plus a Qualcomm QCS8250 System-on-Chip (SoC) chipet használja, amely a Qualcomm Technologies, Inc. vállalati és kereskedelmi IoT-alkalmazásaihoz épített chip. Ez a processzor támogatja a kamera rendszert, az Edge AI alkalmazásokat, valamint a Wi-Fi 6-ot is.

„A Lenovo ügyfelei intelligens, rugalmas megoldásokat keresnek a csapattagok hatékonyabb együttműködése érdekében, hogy munkahelyi problémák esetén hatékonyabban megoldhassák azokat” – mondta Shannon MacKay, a Lenovo Worldwide Smart Collaboration Business vezérigazgatója. „A ThinkSmart View Plus olyan funkciókkal készült, amelyek elősegítik a termelékenységet, az innovációt és az alkalmazottak elégedettségét.”

„A hibrid munkában az ügyfeleknek olyan megoldásra van szükségük, amely a Microsoft Teams-t a hotdeskekhez juttatja. A Lenovo új ThinkSmart View Plus eszköze pontosan ezekre a célokra lett tervezve.” – mondta Albert Kooiman, a Microsoft Microsoft Teams Devices Partner Engineering and Certification részlegének vezető igazgatója.

Mint minden Lenovo ThinkSmart tárgyalásra szánt eszköz, a ThinkSmart View Plus alapfelszereltségéhez is hozzátartozik a Lenovo hároméves Premier Support szolgáltatása, amely a nap 24 órájában, az év 365 napján hozzáférést biztosít a problémamegoldó technikusokhoz. Továbbá még ezeket a szoftvereket és szolgáltatásokat is tartalmazza:

– ThinkSmart Professional Services: Segíti az IT-részlegeket az egyes megoldások beállításában, konfigurálásában és a meglévő egységes kommunikációs platformokba való integrálásában.

– ThinkSmart Professional Services: Karbantartást és távoli hibaelhárítást, valamint műszaki támogatást nyújt a ThinkSmart eszközökhöz a Lenovo professzionális szerviztechnikusai által.

– A ThinkSmart Manager a Lenovo együttműködés-kezelő szoftvercsomagja. A hatékony együttműködés fenntartása azt jelenti, hogy a technológiának mindig folyamatosnak, csatlakoztathatónak és könnyen használhatónak kell lennie. A ThinkSmart Manager segít az informatikai részlegeknek a Smart Collaboration megoldások teljes flottájának konfigurálásában, vezérlésében és kezelésében egyetlen intuitív felületről.

További Lenovo Smart Collaboration megoldások

A Lenovo Smart Collaboration megoldásainak portfóliója folyamatosan bővül, és további lehetőségek állnak rendelkezésre a vállalati csapattagok közötti kommunikáció javítására.

A Lenovo új vezérlőopciót kínál a ThinkSmart Core és a ThinkSmart One által, hogy bővíthessék az együttműködés területeit. A karcsú és kifinomult, csúcskategóriás, alacsony profilú dizájnnal rendelkező új Lenovo IP Controller egy AV over-IP HDMI-átmenettel rendelkezik, amely könnyen használható Ethernet-kapcsolattal (CAT5e) és PoE-vel. A könnyen telepíthető és használható új vezérlő lehetővé teszi, hogy akár 100 méterre a PC-től is végezhessünk telepítéseket, feladatokat, mindezt anélkül, hogy hosszabbítókkal, bonyolult telepítésekkel és áramellátással kéne bajlódnunk. Az új Lenovo IP-vezérlő megfelel az asztali HDMI, valamint a PoE-kompatibilis IP-kapcsolatok növekvő keresletének.

A 2022-ben bemutatott ThinkSmart One, a piac első Windows-alapú eszköze 2023 februárjától már elérhető a világon bárhol. A kis- és közepes méretű tárgyalótermekbe vagy otthoni irodahelyiségekbe tervezett ThinkSmart One beépített 11. generációs Intel Core processzorral működik vPro technológiával. Az ismert videokonferencia-alkalmazások, például a Microsoft Teams Rooms vagy a Zoom Rooms támogatásával, valamint nyolc visszhang- és zajszűrővel ellátott mikrofonnal, 15 wattos sztereó hangszórókkal és széles látómezővel rendelkező, integrált nagyfelbontású kamerával rendelkezik. Abban az egyben biztosak lehetnek a felhasználók, hogy a ThinkSmart One kivételes hangminőséget, és lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

techkalauz.hu az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét