Bejelentették a Samsung Galaxy Tab S7 és S7+ modelleket

0
393

A Samsung azon kevés gyártók közé tartozik, akik még aktívan készítenek Androidos tabletet. Ezen tabletek között viszont nem igazán akad kihívójuk. Inkább az Apple iPad Pro és Microsoft Surface vetélytársai akarnak lenni.

Samsung Galaxy Tab S7+

A Samsung Galaxy Tab S7+ a nevéből adódóan is a két modell közül a nagyobb, 12.4 inches AMOLEd kijelzővel és 2800 x 1752 pixeles felbontással. Az ujjlenyomat-olvasó a kijelző alá került. Az új Note20 Ultra-hoz hasonlóan ez is megkapta a továbbfejlesztett S Pen-t. Az 5.7 mm-es vastagság mellé belefért egy 10090 mAh-s akkumulátor, mely 16 órás videolejátszást biztosít.

Hirdetés
Bejelentették a Samsung Galaxy Tab S7 és S7+ modelleket

A Tab S7+ egy Snapdragon 865+ chipsetet kapott, mely elég nagy előrelépés a Tab S6-ban levő S855+-hoz képest. Emellé kapunk 6GB memóriát és 128GB-os belső tárhelyet, melyet tovább bővíthetünk microSD kártyával. Egyébként 8/256GB-os modell is elérhető. A hátlapon a 13 MP-es fő modul és egy 5 MP-es ultrawide modul található, az előlapon pedig egy 8 MP-es modul. Elérhetőség: augusztus 21.-től.

Samsung Galaxy Tab S7

A Galaxy Tab S7 a plus modell alternatívája és nem csak egy olcsób verzió. Akik jobban szeretik az LCD kijelzőt az AMOLED-nél, azoknak jó hír, hogy a Samsung egy LTPS TFT panelt szerelt ebbe a modellbe, 11 inches méretben. A képfrissítés 120Hz-es és ez a modell is támogatja az S Pen-t. A kisebb méreten kívül a kisebb modell majdnem 100g-mal könnyebb, ami jelentős különbség. Az akkumulátor 7040 mAh-sra csökkent, mely ennek ellenére is 15 órás videólejátszást biztosít.

Bejelentették a Samsung Galaxy Tab S7 és S7+ modelleket

Ezen kívül a chipset, a memória és belső tárhely, valamint a kamerák is ugyanazok, mint a drágább változatnál.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét