Beköszönt az olcsó videókártyák kora?

0
840

A videokártyák piacán a raktárak eléggé tele vannak mostanában, a kripto cégek, a gyártók és a partnereik is szabadulnának a készletektől. Ennek hatására voltak már akciók, kínai források szerint azonban az AMD és az NVIDIA is igen komoly árcsökkentésekben gondolkozik.

Iparági források azt állítják, hogy az NVIDIA tovább akciózná a GeForce RTX 3000 szériás grafikus vezérlőit, és az AMD is követné ezt a példát, bár kisebb kedvezményekkel. Állítólag augusztus vége táján talán már lehet majd látni a csökkentéseket.

Régióról azonban nem beszéltek, de ahhoz, hogy az új modellek számára piacot és raktárakat teremtsenek, globálisan kellene kisöpörni a meglévő termékeket. Persze a skalpolók és a bányászok megint felboríthatják az egész szektort, és további rossz hír, hogy állítólag a középkategóriában messze nem lesznek olyan vonzó akciók. Mindenesetre a gamereknek ez jó hír lehet, hiszen már nagyon régóta nem lehet reális áron olyan videókártyákat kapni, amik el is futtatják a mai játékokat. Nektek sikerült már beszerezni megfelelő áron videókártyát, vagy még vártok vele?

techkalauz.hu – az online techmagazin

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét