BEMUTATJUK A 10. GENERÁCIÓS INTEL® CORE™ MOBIL PROCESSZOROKAT

0
160

A megszállott játékosok és tartalomkészítők nagy elvárásokat támasztanak laptopjukkal szemben. Hatalmas teljesítményt és rövid válaszidőt szeretnének, a legújabb és leggyorsabb csatlakoztatási lehetőségeket keresik valamint teljesítmény optimalizálására szolgáló új funkciókat igényelnek. Ezek a játékosok és tartalomkészítők most pontosan ezt kaphatják az út közbeni játékhoz és alkotómunkához prémium teljesítményt kínáló, 10. generációs Intel® Core™ H sorozatú (kódnevükön: Comet Lake-H) mobil processzorokkal felszerelt laptopoktól.

ELIT TELJESÍTMÉNY HORDOZHATÓ ESZKÖZÖKÖN

A megszállott játékosok és tartalomkészítők nagy elvárásokat támasztanak laptopjukkal szemben. Az Intel® Core™ U sorozatú processzorokat az átlagos felhasználóknak tervezték. Az Intel® Core™ H sorozatba a csúcskategóriás mobil processzorok tartoznak, amelyeket a megszállott játékosok és tartalomkészítők számára terveztek.

Hirdetés

A 10. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorok az alábbiak miatt annyira különlegesek:

  1. Az 5,0 GHz‑es határt áttörő Intel® Core™ mobil processzorok is vannak köztük – a 10. generációs Intel® Core™ i9‑10980HK processzor az 5,3 GHz‑et is elérheti!
  2. Az akár nyolc mag és 16 szál elképesztő teljesítményre képes!
  3. Hatalmas mennyiségű, akár 128 GB‑nyi DDR4-memóriát tudnak kezelni, így a nagy fájlok kezelése is rendkívül gyorssá és egyszerűvé válik.
  4. Szorzózármentes, túlhajtható Intel® Core™ i9‑10980HK processzor – ezt a típusszám végén látható „K” betű jelzi.

A 10. generációs Intel® Core™ H sorozat új tagjait:

ULTRAGYORS CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉGEK

A 10. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorral rendelkező laptopok ultragyors és megbízható csatlakozást kínálnak a játékosoknak és a tartalomkészítőknek.

Intel® Wi-Fi 6 (Gig+). A beépített Intel® Wi‑Fi 6 AX201 (Gig+) modullal rendelkező rendszereket játékosoknak, valamint azok számára ajánlják, akik kategóriaelső csatlakozási lehetőségre vágynak. Természetesen a maximális adatátviteli sebességhez Wi‑Fi 6‑ot támogató otthoni routert is szükség van. A játékosok a villámgyors Wi‑Fi-kapcsolatnak, az alacsony késleltetésnek és a vezeték nélküli hálózatokat veszélyeztető hackertámadások elleni fokozott védelemnek köszönhetően még több helyen élvezhetik a csúcskategóriás játékokat.

Thunderbolt™ 3 portok. A 10. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorral készülő laptopok Thunderbolt™ 3 portokkal – azaz a jelenleg elérhető leggyorsabb USB-C-csatlakozással – is rendelkeznek. Ezek a vékony, szimmetrikus portok a leggyorsabb és legsokoldalúbb csatlakoztatási lehetőségeket kínálják a dokkolók, kijelzők vagy adattárolók – így többek között a külső videokártyák és gyors adathordozók – csatlakoztatásához.

A LEGÚJABB FUNKCIÓK AZ OPTIMÁLIS TELJESÍTMÉNYHEZ

A 10. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorokat használó laptopok a legújabb innovatív funkciókat kínálják, így a felhasználók elérhetik velük a kívánt teljesítményt és sebességet.

Szilárdtest-tárolóval kombinált Intel® Optane™ H10 memória. Minden 10. generációs Intel® Core™ H sorozatú processzorral ellátott laptop támogatja a szilárdtest-tárolóval kombinált Intel® Optane™ H10 memória használatát a nagyobb teljesítmény és a gyorsabb működés érdekében. A szilárdtest-tárolóval kombinált Intel® Optane™ H10 memória az Intel® Optane™ memória ultrarövid válaszidejét a legújabb SSD-tárolótechnológiával párosítja. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a laptop megjegyzi a felhasználó által leggyakrabban használt alkalmazásokat és fájlokat, és felgyorsítja a megnyitásukat.

Intel® Thermal Velocity Boost. Bizonyára hallott már az Intel® Turbo Boost 2.0 technológiáról, amely megnöveli a teljesítményt, amikor erre a legnagyobb szükség van. Az Intel® Thermal Velocity Boost ennél is tovább megy! Ez a technológia a körülményeket figyelembe véve, automatikus módon az Intel® Turbo Boost 2.0 technológiánál is magasabbra emeli a frekvenciát. A nagyobb frekvencia pedig gyorsabb feldolgozást jelent.

Hatékony eszközök a túlhajtáshoz. Amennyiben Ön nem elégedik meg „átlagos processzorral és bárki számára elérhető teljesítménnyel” akkor valószínűleg tudja mi az a órajel túlhajtás. A 10. generációs Intel® Core™ i9-10980HK processzoros laptopokat, amelyek a legújabb túlhajtási eszközöket kínálják. Az Intel® Dynamic Tuning technológia például a hűtési lehetőségek alapján optimalizálja a processzorteljesítményt, így a készülék túlmelegedése nélkül hozhatják ki a legtöbbet az Intel® Core™ processzorból.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét