Bemutatkozott a Battlefield 1

0
259

A DICE végre leleplezte az új Battlefield-et, ami az első világháború idején fog játszódni. A játékról már elég sok információ kiszivárgott, de ezt senki nem találta el. A Battlefield 1-hez egy trailer is érkezett, ami több helyszínt is bemutat, többek között a Franciaországot, az olasz alpokat és különböző erdős/dzsungeles részeket is. Ahogy a Battlefield szériától már megszokhattuk, lehetőségünk lesz járművek széles variációjával menetelni: lesznek repülők, csatahajók és különböző tankok is. Ezen kívül lovakat is láthatunk a trailerben.

Az első világháborúval az egyik probléma a primitív fegyverek, de ez a kiadót úgy látszik nem zavarta. Elég sok upgrade lesz elérhető a korai gépfegyverekhez, shotgunhoz, vagy éppen lángszóróhoz. A választható classok között lesz az assault, medic, support és scout is. Új classok is lesznek, pl. tank officer és air force pilot. A multiplayer mód 64 játékost is engedni fog egy pályán és rendes kampányt is kapunk, különböző nemzetekkel.

A megjelenés október 21.-én lesz, Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokon, az előrendelők azonban már 3 nappal korábban elkezdhetik majd a játékot.

Forrás: metro.co.uk

Marci

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét