Bemutatkozott a DJI Mavic Air 2, rengeteg fejlesztéssel

0
115

A DJI bemutatta a Mavic Air 2-t, a népszerű 2018-as Mavic Air utódját. A Mavic Air 2 rengeteget fejlődött. Kezdve az új 48MP-es Sony IMX586 szenzorral, amivel 12 vagy 48MP-es képeket készíthetünk.

HDR módban hét képből fűz össze egyet. A Hyperlight lényegében egy éjszakai mód, ahol több képet összefűzve próbálja csökkenteni a zajt. Ami pedig a videózást illeti, 4K-s felbontásban 60fps-sel tudunk felvenni, 120Mbps-os bitrátával. 1080p-ben akár 120 vagy 240fps-sel is rögzíthetünk videót. Hyperlapse videókat 8K felbontásban rögzíthetünk.

Bemutatkozott a DJI Mavic Air 2, rengeteg fejlesztéssel

A FocusTrack technológia a DJI szerint az eddigi legjobb drone-ban levő követési technológia. Itt három mód közül választhatunk. Ami még sokat javult, az a repülési teljesítmény. Az új Mavic Air akár 34 percig képes a levegőben maradni.

A repülési biztonság is sokat javult. Az új szenzorok segítségével a drón automatikusan megáll, amikor túl közel kerül egy objektumhoz. A DJI Mavic Air 2 már elérhető Kínában, a többi régióban pedig május közepétől. A sztenderd változatban egy akkumulátort és távirányítót találunk, 799 dollárért. A Fly More változatban pedig egy további horozó táskát, filtereket, töltőállomást és 3 akkumulátort.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét