A vloggerek igazi álma lett a DJI Osmo Pocket

0
473

A DJI újabb termékkel borzolta a kedélyeket, méghozzá a lehető legjobb értelemben. A DJI Osmo Pocket névre keresztelt eszköz ugyanis egy rendkívül apró, háromtengelyes stabilizálással ellátott gimbal, amivel egy vérbeli ultrahordozható vlogkamerát kap a vásárló.

A kütyü képes akár 4K felbontásban és 60 fps-sel videót rögzíteni 100 Mbps-mal, ehhez a 12 MP-es, 1/2,3″-es szenzort használja, ami f/2-es rekeszértékkel rendelkezik és 80 fokos a látószöge. A dupla mikrofon a korábbiaknál és a konkurenseknél jobb hangminőségre fókuszál.

Belül 875 mAh-s akkumulátor található, ami 140 percnyi Full HD filmezést és 120 percnyi 4K-s videózást tesz lehetővé, feltölteni pedig 75 perc alatt lehet.

A DJI Osmo Pocket csúszásmentes tartóval bír, a képet pedig akár az 1″-es minikijelzőn, akár telefonon is nézhetjük, hozzá lehet kapcsolni androidos és iOS-es telefonokat, a DJI Mimo app kell ehhez. A 121,9 x 369 x 28,6 mm-es és 116 g-os kütyü nagyon kezes, sok funkcióval rendelkezik, és számos tartozék kapható lesz hozzá: töltőtok, vízálló burkolat, 3,5 mm-es adapter stb.

A DJI Osmo Pocket itthon 116 ezer forint körül kezd majd, egyelőre előrendelni lehet majd, a hivatalos kiszállítás időpontja december 15-re datálható.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét