Bemutatkozott a Motorola One Action

0
5

Valószínűleg az akciókamerák az egyetlen fajta kamerák, amik megőrizték a népszerűségüket az okostelefonok korában is. Az új Motorola One Action a készülék hátán levő “akciókameráról” kapta nevét. A lencse 117 fokos szögben lát és 1080p-s videót 60 fps-sel képes felvenni. A szenzor 16 MP-es. Érdemes megemlíteni, hogy ez a szenzor nem képes fényképek készítésére, arra a 12 MP-es fő modult kell használnunk. Ez 4K-s videók rögzítésére is képes.

Bemutatkozott a Motorola One Action

A Motorola One Action egy 21:9-es képarányú, 1080p+-os IPS LCD kijelzőt kapott, 6.3 inches mérettel. Az előlapi kamera 12 MP-es. A nevéhez mérten a telefon egyébként nem tűnik túl strapabírónak. Nincs gumi borítás, vagy ilyesmi, csak egy nagyon alap vízállóság.

A készülék Android 9.0 Pie-t futtat. Lelke egy Exynos 9609 chipset, 4 GB memóriával és 128 GB-os belső tárhellyel. Ez microSD kártyával bővíthető. Az akkumulátor kapacitása 3500 mAh-s. Szerencsére a jack csatlakozót sem spórolta le a gyártó. Az új Motorola augusztus 16.-tól érhető el, 260 eurós árcédulával.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét