Bemutatkozott az új Motorola One Zoom modell

Az új Motorola One Zoom kétségtelenül a legjobb készülék a vállalat kínálatában jelenleg. Egy 6.4 inches OLED kijelzőt kapott 1080p+ felbontással és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval. A Moto Z4-hez hasonlóan ez a készülék is Snapdragon 675 chipsetet kapott.

A nevéből adódóan sejthető, hogy a kamera körül történt a fejlődés főként. A fő modul 48 MP-es, f/1.7-es rekesszel, az előlapi kamera pedig 25 MP-es. Míg a Moto Z4 esetében csak ez a két kamera állt rendelkezésre, úgy az új Zoom egy 8 MP-es telefotó lencsét is beújított, 3x-os optikai zoom-mal. Ezen kívül egy 16 MP-es ultra wide és egy 5 MP-es mélység szenzor is rendelkezésre áll.

Bemutatkozott az új Motorola One Zoom modell

A Motorola One Zoom háza alumíniumból készül, a hátát pedig Gorilla Glass 3 védi. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-s, 15W-os gyorstöltéssel, USB-C porton keresztül. A 3.5mm-es jack csatlakozó sem maradt le. A One Zoom 400 eurós árcédulát kapott. Ezért 4 GB memóriát és 128 GB-os belső tárhelyet kapunk. A készülék két SIM kártyát fogad és ezen felül még van lehetőség microSD-s bővítésre is.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?