Bemutatkozott a Meizu Note 9

Egy utolsó teaser után végre hivatalosan is megjelent a Meizu Note 9. Az új középkategóriás készülék 48 MP-es kamerát és waterdrop notch-ot kapott. Érdekesség, hogy a Meizu nem annyira követi a trendeket – mindössze ez a második modell, mely valamilyen notch-ot kapott.

Az új modell Snapdragon 675-ös chipsetet kapott, mely egy nyolcmagos processzort tartalmaz, akár 2 GHz-es órajellel. A memória mennyisége modelltől függően 4 vagy 6 GB lehet, a belső tárhely pedig 64 GB vagy 128 GB. Sajnos úgy tűnik, hogy microSD slot nincs a telefonon, úgyhogy ennyi tárhellyel kell majd beérnünk.

Bemutatkozott a Meizu Note 9, 48 MP-es kamerával

A Meizu a Note 9-el kapcsolatban a 48 MP-es, f/1.7-es rekesszel rendelkező kamerára a legbüszkébb. A hátteret a Samsung GM1 szenzor biztosítja. A fő kamerán kívül kapunk egy 5 MP-es egységet is, ami főleg a portré fotók készítését segíti. A waterdrop notch körül az előlapon egy 20 MP-es kamera foglal helyet.

A Meizu Note 9 Android Pie-alapú Flyme 7.2-t futtat. Az akkumulátor kapacitása 4000 mAh-s, melyet USB-C porton keresztül tudjuk tölteni. A készülék három variációban érhető el: 4/64 GB (210 dollár), 6/64 GB és 4/128 GB (240 dollár). Megvásárolni március 11.-től tudjuk, fekete, kék és fehér színekben.

Ezeket a cikkeket Neked ajánljuk!

Vélemény, hozzászólás?